Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Budgie hullámos papagáj táp, 250g

Budgie hullámos papagáj táp, 250g
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 6

A gabonaféléknek köszönhetően a madarak megkapják a szükséges tápanyagokat, ásványi anyagokat és a szükséges vitaminok nagy részét. A Budgie hullámos papagáj táp válogatott gabonafélék és magok keveréke, amelyek gazdagsága az ökológiailag tiszta régiók termékeny talajának és a napsugaraknak köszönhető.

Hasonló termékek

A gabonafélék és a magok a papagájok alapvető ételei természetes környezetükben. Az ízek sokfélesége boldogítja a papagájokat, és arra ösztönzi őket, hogy táplálkozzanak. Mivel az ő ízlésük elég kényes és állandóan válogatnak, ezért ez a komplex eledel népszerű lesz náluk.
Komplett takarmány a papagájnak.
Összetétel: gabonafélék, magvak, növényi eredetű termékek, színezőanyagok.
Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 11,0%, nyersolajok és zsírok 4,5%, nyersrost 9,6%, nedvesség 12,0%.

A Tropifit eleségei elérhető áron, kényelmes kiszerelélesben segítenek a gazdinak változatosabbá tenni a papagáj táplálkozását. Az egyik legnagyobb hiba, amit a házi tartásnál a papagájokkal kapcsolatban el lehet követni, az az állattenyésztésben monodiétás takarmányozási módnak nevezett etetés.

Ami a haszonállatoknál beválik, az a hobbiállatokra nézve káros. A papagájokat szinte csak néhány generációval ezelőtt kezdték el háziasítani, sokuk ősei nemrég még a vadonban éltek. Ez kihat a takarmányozási igényeikre is, mert a természetben hatalmas skáláról választhatnak ennivalót, ezért fogságban tartva sem elvárható tőlük, hogy beérjék a boltokban kapható alapeledelekkel.

A Tropifit Budgie hullámos papagáj tápban található gabonafélék hatékonyan színesítik az alaptakarmányt. Felhasználható önmagában adva is, hiszen kiváló alapanyagokból készült, ízletes eledel. Akik nagyobb mennyiségben tartanak hullámos papagájokat, azok az egyszerű eledelhez (zab + köles) néhány zacskóval hozzákeverve, az áruházunkban is beszerezhető, mag alapú vitaminkészítményekkel kiegészítve egy tökéletes házi keveréket állíthatnak elő, mely kielégítően változatos, tápláló és vitamindús takarmányt alkot a hullámos papagájok számára.

A Tropifit Budgie hullámos papagáj táp ideális a hullámoshoz hasonló többi papagáj számára is, így a fisher, törpe és a verébpapagájnak is, illetve sok más, itt fel nem sorolható, de hozzájuk hasonló papagájnak is. Minden fajra igaz, hogy a mageleséget ki kell egészíteni friss gyümölcsökkel, zöldségekkel is.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >