Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mageleség hullámos papagájnak, dobozos, 500 gramm

Mageleség hullámos papagájnak, dobozos, 500 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 7

Teljes értékű eledel hullámos papagájok és más, hasonlóan kistestű egzotikus madarak számára. A Panzi termékcsalád termékei figyelembe veszik szeretett papagájaink táplálkozási, takarmányozási igényeit és ezeknek megfelelően biztosítják a minden téren kielégítő, hiánymentes, kiegyensúlyozott táplálkozást.

Hasonló termékek

A Panzi hullámos papagáj eleség speciálisan kistestű papagájok számára összeállított keverék, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a fiatal egyedek megfelelő fejlődését, és később is segíti a megfelelő kondíció megtartását, az ép tollazat időszakonkénti újraépítését és a csontozat épségének megőrzését. Sokféle alapanyagból lett összeállítva, ezért egész évben, minden hullámos papagájjal, vagy hasonló testméretű madárral etethető.
Összetétel: - piros köles
- fehér köles
- zab
- fénymag
- szárított alma
- lapított borsó

Mivel érdemes etetni a hullámos papagájt, hogy mindig energikus, jókedvű és persze egészséges is legyen? A Panzi termékcsalád dobozos mageleség hullámos papagájnak egy kitűnő választás. Ez az almával és borsóval feldúsított takarmánykeverék egy nagyon jó alapot adhat az örökösen pörgő hullámosoknak, de tökéletesen beválik a többi, hasonló méretű papagájnál - lórik, törpepapagájok, verébpapagájok - is.

Etetésére bármilyen, szabványos papagáj-etető megfelelő: tehetjük a ketrec aljára vagy az oldalára szerelt etetőtálba, de teljesen jól működik a kalitka rúdjai közé csíptethető önetetőből adagolva is. Arra mindig figyelni kell, hogy a madarak az eleségben található kölesből és fénymagból kieszik a magot, a héjat pedig otthagyják, ezért nem kellően figyelmesen megnézve úgy tűnhet, a madaraknak van még mit enniük, miközben már csak a héj van az etetőben.

A papagájok ivóvizét naponta szükséges cserélni, az ivóvizes tálat 2-3 naponta, az etetőtálat hetente el kell mosni. A nyári melegben, de akár tavasztól őszig is gondoskodni kell fürdővízről is az etetés mellett, mert ezek a madarak a természetben is gyakran megáznak, ezért a bőrüknek és a tollazatnak rendszeresen szüksége van nedvességre. Ezt a ketrec kialakításától függően egyszerű tállal, vagy felszerelhető fürdetőtállal kell megoldani.

A Panzi Mageleség hullámos papagájoknak olyan méretű és fajtájú magokból áll, ami tökéletes megfelel ezeknek a madaraknak és amiket a természetben is jól ismernek és fogyasztanak. Az almával és borsóval dúsított eleség nagyon hamar igazi kedvenc lesz. Kiegészítésként adható mellé fürtös köles, néhány hetente lágyeleség (ez a hullámosok esetében lereszelt főtt tojás és reszelt sárgarépa), és lényeges a napi zöldeleség (zeller, tyúkhúr, répafélék, brokkoli, fejes saláta) valamint gyümölcsök (friss alma, banán, körte, apróra felszeletelt eper) adagolása is.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >