Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500 gramm

Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 5

A népszerű Panzi termékcsalád eleségei figyelembe veszik a tollas kedvenceink táplálkozási igényeit és ennek megfelelően biztosítják a hiányt semmilyen tápanyagban nem szenvedő, kiegyensúlyozott táplálkozást. A jól összeválogatott Panzi termékek esetén kiegészítő táplálékra nincs szükség, gyümölcs persze etethető.

Hasonló termékek

A Panzi Nagypapagáj eleség speciálisan nagy-és közepes testű papagájok számára összeállított takarmány, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a fiatal egyedek folyamatos fejlődését, felnőtteknél pedig a megfelelő kondíció megtartását, a dús tollazatot, az ép és erős csontozatot, végső soron az egészséges, hosszú, vidám és energikus életet. Ideális nimfák, kis-és nagy sándor, illetve kecske papagájok számára is.
Összetevők: pirosköles, sárgaköles, zab, napraforgó, aszalt gyümölcsök
Kiszerelés: 700ml

A papagájok megfelelő etetése nem is olyan egyszerű dolog. Az évezredekkel ezelőtt háziasított kutyák és macskák tulajdonosainak dolga valamivel könnyebb, mert a négylábúaknak olyan, komplex keverékek állnak rendelkezésre, amelyek semmiféle kiegészítőt nem igényelnek. Papagájaink azonban a vadonban olyan hatalmas mértékű változatossághoz szoktak hozzá, amiről fogságban tartva sem tudnak lemondani, és ezt nem is szabad elvárni tőlük. A trópusi erdők szinte végtelen növényvilágának jelentős részére táplálékként tekintenek, érthető tehát, hogy ezt szinte semmilyen keverék nem képes 100%-osan pótolni.

A Panzi Nagypapagáj eleség azonban egy kiváló alapot ad az egészséges táplálkozáshoz. Prémium minőségben szerepelnek benne magas tápanyagtartalmú kölesfélék, melyeket a hozzáadott szárított és aszalt gyümölcsök tesznek változatossá. Etetése a Panzi termékcsalád többi tagjával kombinálva még jobb hatást fejt ki a papagáj egészségére.

Milyen papagájoknak ajánlott a Panzi Mageleség nagypapagájnak? Elsősorban a nimfáknak, kis-és nagysándor papagájoknak, kecskepapagájoknak, lóriknak és a méretben hozzájuk hasonló madaraknak (több, mint 400-féle papagáj létezik, az összes érintett képtelenség lenne itt felsorolni, a megadott fajták alapján mindenki hozzá tudja hasonlítani a sajátját).

A dobozos keverékben található szárított gyümölcsök mellé mindig adjunk a papagájnak friss gyümölcsöt és zöldségféléket is. Ki kell tapasztalni, hogy melyik fajta mit szeret, blogrovatunkban ehhez sok hasznos információt meg lehet találni. A papagájok etetésekor lényeges paraméter, hogy minél jobban próbáljunk meg a természetes körülményeikhez igazodni, ehhez a kulcs a friss eleség és a változatosság maximalizálása.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >