Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Nimfa papagáj eleség Vitafitt

Nimfa papagáj eleség Vitafitt
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 6

Egyszerű magkeverék nimfa papagájok és más, hasonló méretű papagájok etetésére. Kiváló alaptakarmány, a madarak nagyon szeretik. Felkínálható önetetőből vagy műanyag illetve fém etetőtálból is, egyedül arra kell odafigyelni, hogy a már megevett takarmány héját rendszeresen el kell távolítani az etetőből és frissel pótolni a hiányt.

Hasonló termékek

Összetétel: vörös köles, sárga köles, fénymag, zab, repce, csíkos napraforgó, cirok.
Zacskós kiszerelés, 600 ml (400 gramm).
Száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Ideális raktározási mód egy nagyobb edénybe több zacskó tartalmát összeönteni, majd lezárva eltenni és onnan adagolni. Erre a célra megfelelő lehet egy nagy méretű befőttes üveg vagy egy műanyag doboz, a lényeg, hogy szorosan zárható legyen. Ez főleg nagyobb papagáj-állomány esetén teszi kényelmesebbé a napi etetési feladatok elvégzését.

A nimfa papagájod jobban fog kinézni, jobban fogja érezni magát és tovább is él, ha megfelelően táplálod. A megfelelő takarmány-összetevők keveréke elősegíti az optimális egészséget, a hosszú élettartamot és az élénk tollazatot is. Mi tehát a megfelelő táplálkozás alapja? Ha a vadonban megtalálható ételek teljes választékával eteted a papagájodat!

Mi jellemzi a Vitafitt Nimfa papagáj eleséget? Semmiféle vegyszer, színezék, tartósítószer vagy szintetikus összetevő nincs benne, a nimfák számára megfelelő mennyiségű fehérjét, zsírt, rostot és nedvességet tartalmaz.

Mi az oka annak, hogy a nimfa papagáj az egyik legnépszerűbb társmadár? Ez a karcsú ausztrál papagáj egyszerre lehet bújós és merész, vagyis rendkívül összetett személyiség. A nimfák mindenre kíváncsiak és időnként hevesek is lehetnek. Ha a házban van belőlük egy, valószínűleg rendszeresen hallani fogod a csicsergés- és síp repertoárját. Rendkívül szórakoztató díszmadár tehát.

A nimfák Ausztrália félszáraz régióiban őshonosak. Ez a nyitott környezet lehet az oka annak, hogy a sűrű esőerdei élőhelyekből származó papagájokkal szemben a vadon élő nimfák a földre repülnek, hogy táplálékot keressenek. Ezért az okos gazdi odafigyel rá, hogy a magkeverékből ne csak az etetőbe, de a földre is mindig jusson egy kicsi. Ezt megkönnyíti az áruházunkban kapható etetőtálak használata.

Kevesen tudják, de a nimfák tehetséges tenyész-madarak akik a vadonban gyorsan szaporodnak, és fogságban is könnyen tenyészthetők, emiatt kedvtelésből tartott állatokként olcsóbban elérhetők, mint a legtöbb papagájfaj. A vad nimfák mindig készenlétben vannak a ragadozók miatt, ezért éber alvók. Emiatt azonban a háziasított nimfának alkalmanként előfordulhat éjszakai felriadása, ilyenkor riadtan dobálja magát a ketrecben.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >