Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige

Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.4 / 5

A Prestige hullámos papagájoknak szánt elesége csak elsőosztályú alapanyagokat tartalmaz, melyek tökéletesen kielégítik a papagáj alapvető igényeit a táplálkozás terén. A rendszeresen Prestige eleséggel etetett papagáj egészséges, energikus és mindig jókedvű lesz. Az eledelt rendszeresen cserélni kell.

Hasonló termékek

Sokszínű, kiváló minőségű vetőmagkeverék hullámos papagájok és más, kistestű papagájfélék számára. Ideális alaptakarmány több papagáj tartásához is, mert ár/érték aránya rendkívül kedvező.
Összetétel
Sárga köles 54%, vörös köles 16%, fehér köles 10%, kanárimag 8%, hámozott zab 6%, lenmag 3%, páfrányvirág 2%, nigermag 1%
Analitikai alkotóelemek
Fehérje 12,50%, zsírtartalom 6,50%, nyersrost 6,50%, nyers hamu 3,50%, kalcium 0,05%, foszfor 0,30%, lizin 0,28%, metionin 0,30%, treonin 0,38%

A Versele-Laga eledeleit egy hobbiállat-tartónak sem kell külön bemutatni, a legtöbben már ismerik. Ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon. A papagájoknak készült Prestige keverék sikere pedig töretlen a gazdik körében, hosszú ideje az egyik legnépszerűbb termék a piacon.

"Hozz ki minél többet a kedvtelésből tartott kisállatodból! Napi rendszerességgel cserélünk tapasztalatot állattartó családokkal és tenyésztőkkel szerte a világon, hogy az állatok egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak legyenek. Bármelyik típusú, fajtájú vagy életkorú állatod van, örömmel kínáljuk neki a megfelelő háziállat-takarmányozási termékeket!" - áll a Versele-Laga mottójában, és sok mindent elmond a cég hozzáállásáról.

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás létfontosságú a madarak számára. A Versele-Laga tudományosan kifejlesztett és tesztelt termékei már világszerte elérhetőek. A legnagyobb tenyésztők ajánlják őket, és a világ leghíresebb madárparkjában kerülnek felhasználásra.

Madagaidnak kiegyensúlyozott és egészséges táplálékra van szüksége, amely kizárja a táplálkozási hiányokat. Találd meg a papagájod számára leginkább megfelelő élelmiszereket az áruházunkban kapható Prestige termékcsalád tagjai között.

A puha takarmányok, tojásos ételek, vetőmag-keverékek és pelletek tökéletesen kiegyensúlyozott madártakarmányok. Az összes szükséges vitamint, aminosavat, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazzák, mindezeket a madarak egyedi igényeihez igazodva. A megfelelően táplált hullámos papagáj egészséges, hosszú életű és boldog madár lesz.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >