Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige

Hullámos papagáj 1kg magkeverék, Prestige
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 3.5 / 2

A Prestige hullámos papagájoknak szánt elesége csak elsőosztályú alapanyagokat tartalmaz, melyek tökéletesen kielégítik a papagáj alapvető igényeit a táplálkozás terén. A rendszeresen Prestige eleséggel etetett papagáj egészséges, energikus és mindig jókedvű lesz. Az eledelt rendszeresen cserélni kell.


Sokszínű, kiváló minőségű vetőmagkeverék hullámos papagájok és más, kistestű papagájfélék számára.
Összetétel
Sárga köles 54%, vörös köles 16%, fehér köles 10%, kanárimag 8%, hámozott zab 6%, lenmag 3%, páfrányvirág 2%, nigermag 1%
Analitikai alkotóelemek
Fehérje 12,50%, zsírtartalom 6,50%, nyersrost 6,50%, nyers hamu 3,50%, kalcium 0,05%, foszfor 0,30%, lizin 0,28%, metionin 0,30%, treonin 0,38%

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >