Vásárlás: Eleség / Kiegészítők


A legnagyobb gondossággal etetett papagáj sem kaphat meg házi körülmények között minden olyan anyagot, amihez a természetben hozzájut, már csak azért sem, mert ezeknek egy jelentős része a mi éghajlatunkon nem is létezik. Különféle táplálékkiegészítőink erre kínálnak megoldást, az újszülött kismadarak büszke gazdáinak pedig nevelőtápokat kínálunk.

Lágyeleség fiatal madaraknak, 200ml

Lágyeleség fiatal madaraknak, 200ml
Ez a fajta különleges takarmány magas ásványianyag-és rosttartalommal rendelkezik, lágyeleség formájában. Ideális papagájok, pintyek, különféle énekesmadarak és kanáriknak számára. Ajánlott a megterhelő költési időszakban felnőtt madarak táplálására, valamint a fiókák kikelésének idejében. Begytej-fejlesztő.

450 Ft / 200 ml

Készlet: 3
Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, 200g

Gyümölcskoktél hullámos papagájnak, 200g
A kifejezetten hullámos papagájoknak készült Vitakraft gyümölcskoktél tökéletes kiegészítő eleség a megszokott magok mellé adva. A koktél aszalt illetve szárított gyümölcsök keveréke. A kisebb testű papagájok és a törpepapagájok is szeretnek a magasan lecsüngő termésekből, gyümölcsökből fogyasztani.

780 Ft / 200 gramm

Készlet: 6
Beszédserkentő kismag hullámos papagájnak, 20g

Beszédserkentő kismag hullámos papagájnak, 20g
A beszédgyöngyöket jutalomfalatként használva a papagájjal közös gyakorlás igazán szórakoztató! A napon érlelt köles keveréke ízletes motivációt nyújt a beszélni tanított kiskedvencnek. Ha sikeresen kimondta, amire tanítjuk, akkor jár a jutalomfalat. Ezenkívül a keverék fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint lecitint tartalmaz.

210 Ft / 20 gramm

Készlet: 10
Nagypapagáj Menü, 1kg

Nagypapagáj Menü, 1kg
A papagájok számára fontos vitaminok mellett az összes többi tápanyagot is tartalmazza, amelyek madarainknak szükségesek az egészséges élethez és a jó közérzethez. Értékes gyomorkövek és kiváló minőségű glükánok egészítik ki ennek a természetes takarmánynak a receptjét. Természetesen és finoman, ez a Vitakraft!

2 250 Ft / 1 kg

Készlet: 4
Csőrkoptató ásványi kocka Bird`s World

Csőrkoptató ásványi kocka Bird`s World
A háziasított papagájnak lényegesen kevesebb lehetősége van koptatni a csőrét, mint a vadon élő társainak. Hogy ennek ne lehessen az állatorvosnál végződő csőrtúlnövés a vége, mesterséges módon kell tudni fokozatos és állandó jelleggel visszakoptatni a madár csőrét. Erre a különféle csőrkoptatók használata a legjobb.

260 Ft / 2 darab

Készlet: 4
Bird`s World szépia ásványi bevonattal, banános, 70 gr

Bird`s World szépia ásványi bevonattal, banános, 70 gr
A banán ízű ásványi kő és a szépiacsésze kombinációja egy kiváló, egészséges étrend-kiegészítő, tisztán természetes alapon. Etethetősége ideális, a benne lévő tápanyagok könnyen és gyorsan felszívódnak. A szépiahéj a természetben a madarak népszerű kalciumforrása, és más ásványi anyagokat is tartalmaz.

390 Ft / 1 darab

Készlet: 3
Coral Calcium szerves kálcium 40g

Coral Calcium szerves kálcium 40g
Az őrölt fosszilis korallzátony nagy és természetes kalciumforrás. Tartalmaz magnéziumot, vasat, káliumot és nyomelemekben is gazdag, mint: szelén, foszfor, jód, kén. Erősíti a csontokat és a tollakat, segít vedlés idején, javítja az emésztést és szabályozza a testfolyadékok, azaz a vér és a nyirok pH-ját.

280 Ft / 40 gramm

Készlet: 2

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >