Vásárlás: Eleség / Kiegészítők


A legnagyobb gondossággal etetett papagáj sem kaphat meg házi körülmények között minden olyan anyagot, amihez a természetben hozzájutni képes, már csak azért sem, mert ezeknek egy jelentős része a mi éghajlatunkon nem is létezik. Különféle táplálékkiegészítőink erre kínálnak megoldást, az újszülött kismadarak büszke gazdáinak pedig nevelőtápokat kínálunk.

Ásványtömb papagájoknak, ZOLUX, 90 gr

Ásványtömb papagájoknak, ZOLUX, 90 gr

Az Ásványtömb papagájoknak egy különleges táplálékkiegészítő, melynek minden papagájkalitkában ott a helye, és a haszna is ott lesz: ásványi anyagokkal ideálisan ellátott, szép tollazatú, egészséges madár, aki jókedvű és energikus egész nap. Az ásványok pótlásának egyik legjobb módja hosszú távra a kocka.

Ásványtömb papagájoknak, calcium & mineral 55 gr

Ásványtömb papagájoknak, calcium & mineral 55 gr

A kalcium és az ásványi kocka elengedhetetlen kiegészítője a madár mindennapi étrendjének. Erősíti a csontokat, segíti a papagáj csőrének kopását és megakadályozza a kalciumhiányt. Ez az egészséges és könnyen emészthető ásványi kő elengedhetetlen minden papagáj otthonában, használata meghálálja magát.

A papagájok megfelelő táplálása a hosszú és boldog élet egyik alapvető feltétele, és ezek a válogatós madarak elég sok kihívást tartogatnak ezen a téren. Válogatósak és pazarlóak, ha valamit nem szeretnek, ezt képtelenség megetetni velük, inkább éheznek akkor is, ha létfontosságú vitaminról vagy ásványianyag-forrásról lenne szó. A gazdinak egy sok bosszúságot okoz, de létezik megoldás, ez pedig a táplálékkiegészítők alkalmazása.

Áruházunkban többféle, célzott kiegészítő kapható, melyet a helyzetnek megfelelően lehet alkalmazni. A tenyésztési időszak megnövekedett vitamin-és ásványianyag-szükségletére jelenthet megoldást a lágyeleség. Ez az időszak meglehetősen megterhelő a papagájszülők számára, ez a kiegészítő pedig a begytej létrejöttét is segíteni tudja.

A Vitakraft gyümölcskoktéljai a mindennapok táplálékkiegészítői, adagolásukkal madarunk gyümölcsadagja kipótolható. A megadott arányban kell belekeverni a szokásos eleségbe, lehet naponta is adni nekik az előírt mennyiségben, aztán ha elfogyott a zacskó tartalma, akkor egy néhány hetes szünetet lehet tartani.

A beszédserkentő egy igazi különlegesség. Ez egy nagyon népszerű jutalomfalat, amit beszédtanításkor lehet alkalmazni kis testű papagájok esetében, sikeres feladat-végrehajtáskor inspirációként lehet adni nekik néhány szemet.

A szépiák és az ásványi kockák kettős funkcióval rendelkeznek: pótolják a papagáj nyomelem-hiányát és emellett csőrkoptató elfoglaltságot is nyújtanak. Ezekből állandóan lenni kell a ketrec falán vagy rácsain, túletetni nem lehet őket és állandó szükség is van rájuk. A különféle ízesítések közül ki kell tapasztalni, hogy melyiket szereti a legjobban a madár. Vedlési és költési időszakban a megfelelő mennyiségű ásványi anyag bevitele elengedhetetlen feltétele a tollazat, vagy az utódokat tartalmazó tojás kifejlődésének.

A Nestor által gyártott őrölt kalcium egy szintén hosszú távon adagolható kiegészítő mely a immunrendszer megerősítésével segíti a betegségek elleni természetes védekezést.

Általánosan a kiegészítők a takarmányba vagy az ivóvízbe szokás keverni, az adagolást a csomagoláson feltüntetett arányban és módon kell elvégezni, ezek a paraméterek általában a papagáj fajtájának, korának és méretének, illetve a kiegészítő céljának a függvényei. Megismerésük és pontos betartásuk ajánlott.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >