Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Ásványtömb papagájoknak, calcium & mineral 55 gr

Ásványtömb papagájoknak, calcium & mineral 55 gr
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 12

A kalcium és az ásványi kocka elengedhetetlen kiegészítője a madár mindennapi étrendjének. Erősíti a csontokat, segíti a papagáj csőrének kopását és megakadályozza a kalciumhiányt. Ez az egészséges és könnyen emészthető ásványi kő elengedhetetlen minden papagáj otthonában, használata meghálálja magát.

Hasonló termékek

Összetevők: kalcium 31%, foszfor 2%
A Nestor kalcium-ásványi kocka ideális kiegészítője papagájod étrendjének. A kalcium minden ketrec elengedhetetlen eleme. Sőt, a kocka értékes ásványi anyagokkal, például kalciummal és foszforral is gazdagított. Fontos mikroelemek és ásványi anyagok forrása, miközben támogatja a csőr túlzott növekedését, mert a kocka rágása elősegíti a csőrkopást. Pótolja a kalciumhiányt, amelynek nagyon súlyos következményei lehetnek. Kiegészíti az alapvető étrendet, könnyen emészthető és nagyszerű szórakozást is nyújt a papagáj számára.

Ha a papagáj nem kezdi el azonnal enni a kalitkába felszerelt kockát, azzal nincs semmi probléma, ugyanis mindössze csak azt jelent, hogy étrendje kiegyensúlyozott és tartalmazza a teste megfelelő működéséhez szükséges összes ásványi anyagot. Idővel viszont egész biztos neki fog állni rágcsálni belőle egy keveset. Mik a jellemzői a Nestor mész-ásványi kockának? Gazdag kalciumban és foszforban. Biztosítja a papagáj megfelelő növekedését és fejlődést. Támogatja a papagájcsőr ideális mértékű kopását. Felfogatással is rendelkezik, amely megkönnyíti a ketrechez való rögzítést.

Alkalmazás: a kocka a ketrecben felakasztható a csatlakoztatott műanyag fülekre. Egyszerűen csak fel kell tekerni a füleket a rácsokra. A mész-ásványi kocka legyen a papagáj étrendjének szerves része és legyen a szennyeződésektől védett, mindig elérhető helyen! Az ásványi kocka alkalmazásai mellett a friss és tiszta vízhez állandó hozzáférést kell biztosítani.

Az Ásványtömb papagájoknak, calcium & mineral gyártója a Nestor, egy 1990-ben alapított vállalat, amely kisemlősök és madarak takarmányainak gyártására specializálódott. A Nestor termékei csak természetes összetevőkből készülnek, tartósítószerek hozzáadása nélkül. A termelés alapja a hagyományos sütési módszer, amelynek célja az összetevők - vitaminok, ásványi sók, valamint mikro- és makroelemek - lehető legmagasabb tápértékének megőrzése. Hosszú évek tapasztalatának köszönhetően a Nestor kínálata még mindig bővül, és ma már teljes értékű takarmányokat, vitaminokat, ásványi kockákat és csemegéket is tartalmaz.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >