Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Ásványtömb papagájoknak, ZOLUX, 90 gr

Ásványtömb papagájoknak, ZOLUX, 90 gr
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.3 / 3

Az Ásványtömb papagájoknak egy különleges táplálékkiegészítő, melynek minden papagájkalitkában ott a helye, és a haszna is ott lesz: ásványi anyagokkal ideálisan ellátott, szép tollazatú, egészséges madár, aki jókedvű és energikus egész nap. Az ásványok pótlásának egyik legjobb módja hosszú távra a kocka.

Hasonló termékek

Méret: 5 x 4 x 3 cm
Súly: 90 gramm
Az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a madarak belső egyensúlyának megteremtéséhez és szervezetük harmonikus működéséhez.
Létfontosságú kálciumot és ásványi anyagokat tartalmaz.
Felhasználási útmutató:
A papagáj kalitkájába kell rögzíteni olyan módon és helyre, hogy a madár mindig könnyen el tudja érni. Időnként rágcsálni fog belőle egy keveset.
Összetevők: darált osztrigahéj, nátrium-klorid, kalcium-szulfát, ánizs.
Analitikai összetevők: szárazanyag-tartalom: 99.1%, ásványi anyagok 98.7%, klorid 51.07%, kalcium 17%, nátrium 3.03%, magnézium 0.11%, nyomelemek.

A 3.5 millió feliratkozóval rendelkező Nation Geographic hivatalos Youtube-csatornáján hosszú évek óta fent van egy videó, melyet mostanáig 75.000-en láttak és sokan reagáltak is rá, annyira érdekes (aki esetleg még nem látta: https://www.youtube.com/watch?v=e_Cl6uIrMVI). A videóban Peru vadpapagáj-állományának sokáig ismeretlen táplálkozási gyakorlata kerül bemutatásra.
Nagytestű papagájok, főleg arák repülnek óriási csapatban egy löszfal irányába, odaérkezve pedig a falon csüngve-kapaszkodva egyszerűen elkezdik enni azt. Bár ezek a papagájok életmódjukban nagyon különböznek a háznál tartott, fogságban tenyésztett rokonoktól, nem szabad elmenni a párhuzam mellett, amit ezek a képsorok az étkezési szokásokról megmutatnak. Mert ez a nagy papagájcsapat az ásványi anyagok miatt eszi a löszfalat, amiből ebben a különleges képződményben sokféle megtalálható.
A háziasított, díszmadárként élő papagájoknak ezekre az anyagokra ugyanúgy szükségük van. Erre kínál jó megoldást a Zolux által készített, 90 gramm súlyú Ásványtömb papagájoknak, mellyel a hiányzó ásványi anyagokat könnyen lehet pótolni otthoni tartás esetében is.
Az Ásványtömböt olyan helyre kell felkötözni a ketrecbe, ahol a madarak könnyen elérik, amikor szükségét érzik, hogy egyenek belőle. A szervezetük és az ösztöneik mindig tudják, hogy ennek mikor jött el az ideje, ezt tehát rájuk lehet bízni. A kisebb papagájoknak kvarchomokkal, a nagyobbaknak pedig madárgrittel lehet kiegészíteni az ásványkockát. Ha leesik és összetörik, érdemes a nagyobb darabokat összeszedni és egy tálkába téve felkínálni a papagájoknak, mert onnan is kieszegetik.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >