Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Kalcium blokk ásvány tömb

Kalcium blokk ásvány tömb
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 5

A KIKI Ásványtömb papagájoknak egy különleges táplálékkiegészítő, melynek minden ketrecben és kalitkában ott a helye. Ez a rágnivaló egy ásványi anyagokkal ideálisan ellátott termék, a fogyasztója pedig szép tollazatú, egészséges madár lesz, aki jókedvű és energikus egész nap. A szükséges ásványok pótlásának egyik legjobb és legegyszerűbb módja az ásványkocka.

Hasonló termékek

Súlya 200 gramm. Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A kalitka oldalára vagy az egyik ülőfához kell rögzíteni, olyan helyre, ahol a papagájok könnyen elérik, de nem tudják bepiszkítani. A papagájok ösztönösen tudják, hogy mikor és mennyit ideális enniük belőle.
- Kiváló ásványianyag-kiegészítés és csőrkondicionáló
- Nagyszerű kalciumforrás a madarak optimális egészségéért
- A rágási tevékenység lefoglalja a madarakat, amíg rágják a blokkot, addig se unatkoznak.
- Elősegíti az általános egészséget és a jó emésztést, valamint segít az erős csontozat építésében.

Kalcium blokk papagájok és más díszmadarak számára. A kalciumkő kiegészíti madaraink étrendjét, különösen a szaporodás és a növekedés időszakában. Vitaminok és ásványi anyagok egy kemény blokkban, hogy a nagy és kis papagájok is koptathassák a csőrüket, miközben extra ásványi anyagokat kapnak.

Díszmadarainknak egész életük során folyamatosan szükségük van ásványi anyagokra, bizonyos időszakokban többre, míg máskor kevesebbel is beérik. A nagyobb mennyiségre általában a fiatalkori növekedés, a felnőtt kori tollcsere (vedlés) illetve a szaporodás-tojásrakás időszakában van igényük, de fontos megemlíteni a különféle betegségekből való felépülés időszakait is. A Kalcium blokk ásvány tömb a papagájok számára a csontozatuk és a tollazatuk miatt létfontosságú kalciumot tartalmazza.

A tömböt a rögzítőfülek segítségével fel kell erősíteni a kalitka vagy a ketrec falára, ha röpdében tartjuk a madarat, akkor pedig egy erősebb ülőfára kell elhelyezni. Adagolásra itt nincs szükség, a papagáj ösztönösen tudja, mikor, milyen időközönként kell ennie belőle, ezt a természetben is megoldják maguknak. A gazdi dolga mindössze annyi, hogy a Kalcium blokk ásvány tömb folyamatosan elérhető legyen papagája számára.

A tömb erős, kemény anyaga alaposan megdolgoztatja a papagájt, ezért tornagyakorlatnak sem utolsó és a madár csőrének kopását is hatékonyan elősegíti. Rágás hiányában a folyamatosan növekvő csőr túlméretes lesz, a tömb pedig erre is megoldást nyújt. Segíti továbbá a tollváltást és a tojásrakás időszakában kritikus fontosságú kalcium-pótlást is megoldja.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >