Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Fénymag díszmadaraknak, 600ml
Fénymag díszmadaraknak, 600ml
Házhoz szállítás (1200 Ft)
PickPackPont átvétel (1400 Ft)
Szállítási idő: 2 munkanap
PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés
Értékeld! 
Értékelés: 5.0 / 1

A háziasított hullámos papagájok takarmányának alapját a kölesfélék (így a fehér, sárga és a vörös köles) alkotják, kiegészítve többek közt fénymaggal, muharmaggal, lenmaggal, zabbal, árpával. Ezért a fénymag egy jó kiegészítő takarmány lehet a megszokott magok mellé, kielégítve a madár változatosság iránti igényét.


A fénymag, másnéven kanárimag őshazája a Kanári-szigetek és a Földközi-tenger térségének nyugati, napsütötte része, nevét is erről a területről kapta. Ennek a növénynek különösen nagy igénye van a napfényre.
Mindegyik díszmadarunk, így a papagájok és a kanárik is igen szívesen fogyasztják a fénymagot. Emiatt a fénymag termesztése leginkább a madáreleségként való kereslet miatt zajlik.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >