Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500g
Mageleség nagypapagájnak, dobozos, 500g
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A népszerű Panzi termékcsalád eleségei figyelembe veszik a tollas kedvenceink táplálkozási igényeit és ennek megfelelően biztosítják a hiányt semmilyen tápanyagban nem szenvedő, kiegyensúlyozott táplálkozást. A jól összeválogatott Panzi termékek esetén kiegészítő táplálékra nincs szükség, gyümölcs persze etethető.


A Panzi Nagypapagáj eleség speciálisan nagy-és közepes testű papagájok számára összeállított takarmány, amely tápanyagtartalmánál fogva biztosítja a fiatal egyedek folyamatos fejlődését, felnőtteknél pedig a megfelelő kondíció megtartását, a dús tolazatot, az ép és erős csontozatot, végsősoron az egészséges, hosszú, vidám és energikus életet.
Összetevők: pirosköles, sárgaköles, zab, napraforgó, aszalt gyümölcsök
Kiszerelés: 700ml

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >