Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Piskótás rúd papagájnak, 2db, 115 gramm

Piskótás rúd papagájnak, 2db, 115 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 9

A 2 az 1-ben rágóbot-család közepes testű papagájok számára lett kifejlesztve, extra hozzáadásával. „Kettő az egyben” sorozat - mindegyik doboz két különböző rágórudat tartalmaz, így a papagáj változatos ízű szórakozásban részesülhet, miközben egy tápláló, egészséges eleséget fogyaszt. Ez tehát egy kivételesen egyedi élelmiszer.

Hasonló termékek

Összetétel: búza, köles, liszt, orsóféreg, fekete napraforgó, vörös köles, piskóta 5%, kukorica, pohánka, kender, kardi, vetési napraforgó, zabpehely, lenmag.

Kiváló vitamin, nyomelem és ásványianyag-forrás egyben. Ezen anyagok nélkülözhetetlenek a papagáj jó egészségéhez és a megfelelő növekedéshez. A botnak van egy fa belseje, amely a rágás miatt segít megőrizni a madár csőrének megfelelő méretét és alakját. Az eleség kialakítása lehetővé teszi madarunk számára, hogy maguknak szedjék össze a magot, mint ahogy a vadonban is teszik rokonaik. Az „etetés” ezáltal szórakozássá válik, és boldoggá teszi a papagájt. Természetes alapanyagokból készült termék, hagyományos sütési módszerekkel.

Papagájaink sokszor az egereket is megszégyenítő lelkesedéssel rágcsálnak. Napjuk egy jelentős részét ez az elfoglaltság teszi ki, ezért érdemes erre minél nagyobb lehetőséget teremteni számukra, hiszen ezzel elkerülhetővé válik a díszmadár-tartás egyik legnagyobb mumusa, az unalom. A Nestor Kolba Stick termékcsaládját a tapasztaltabb gazdiknak már egyáltalán nem szükséges bemutatni, valamelyik termékével már egész biztos találkoztak. Aki pedig még nem ismeri őket, annak itt az alkalom a kipróbálásra, nem fog csalódni!

A papagájok számára készült piskótás rágórúd csak természetes anyagokat tartalmaz. Maga az elképzelése a természetből származik, azokat a hosszú, a fákról lelógó terméseket utánozza, amikkel a vadonban a madarak napi szinten találkoznak és fogyasztanak. A szilárd állapotra sütés egyrészt konzerválja az összetevőket, másrészt nehezebben elérhetővé is teszi őket, hiszen a kemény anyagból a madárnak a csőrével ki kell vésnie a magokat. Ez egy komoly mutatvány, mely során rárepülnek a rúdra, csimpaszkodnak rajta, szabályosan megküzdenek, megdolgoznak a falatokért, pont úgy, mint a vadonban.

A vad életmódra hasonlító dolgokat pedig szereti a papagáj, mert erre az időre újra szabadnak érzi magát, ami az ő esetükben igencsak fontos, hiszen esetükben egy mindössze 100 éves háziasításra visszatekintő állatfajról van szó. Épp ezért a természet közelsége, az arra hasonlító játék van táplálkozás nagyon sokat javít közérzetükön és alaposan meg is dolgoztatja, kifárasztja őket, így a gazdi dolga is lényegesen egyszerűbb velük.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >