Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Rágórúd papagájnak mézzel, 2db, 115 gramm

Rágórúd papagájnak mézzel, 2db, 115 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

A Rúd mézzel és piskótával egy teljesen egyedi élelmiszer, amelyet kifejezetten a papagájok igényei és ízlése kielégítésére fejlesztettek ki. Kiváló vitamin, nyomelem- és ásványi-anyag forrás, amelyek nélkülözhetetlenek a jó egészséghez és a megfelelő növekedéshez. Vele az etetés szórakoztatóvá válik.

Hasonló termékek

"2 az 1-ben" botok a közepes papagájoknak, keksszel és mézzel. Mindegyik doboz két különböző botot tartalmaz, így a papagájok változatos csemegében részesülnek.
A botnak van egy famagja, mely koptatás útján segít megőrizni a madár csőrének formáját, megvédve őt a csőrtúlnövéstől. Ez lehetővé teszi a madarunk számára, hogy magának szedje le az eleséget, mint ahogy a vadonban is történik. Természetes alapanyagokból, hagyományos sütési módszerekkel készült termék.

Összetevők: búza, köles, liszt, héjmentes zab, fekete napraforgómag, vörös köles, keksz 5%, méz 4%, kukorica, hajdina, kender, kardi mag, csíkos napraforgómag, zabpehely, lenmag
Adalékok:

B1-vitamin 0,8 mg/kg
B2-vitamin 3,0 mg/kg
B6-vitamin 1,5 mg/kg
K3-vitamin 1,5 mg/kg
C-vitamin 20,0 mg/kg

A papagájoknak nem csak a hétköznapok eleségeire van szükségük, finomságokat és jutalomfalatokat is adni kell nekik időnként. A Rágórúd papagájnak mézzel és piskótával mindkét szerepnek tökéletesen megfelel. A papagájok édességfüggők, cukrot viszont nem ehetnek, ezért csak a természetben előforduló édességek jöhetnek szóba náluk. Erre kínál megoldást a méz.

A mézzel és keksszel összesütött édes zöldségek és gyümölcsök kemény, hosszú időre elfoglaltságot adó elegyet alkotnak, a madár órákat el tud tölteni a rágcsálással. Amikor mindet lerágott róla, magát a fát is szét fogja rágcsálni, mert az is magába szívja a finom és édes ízeket.

A rágórúd fellógatható ketrec vagy a kalitka tetejére, a papagájok oda fognak mászni érte, sokszor rajta lógva rágják és eszik, a lepotyogó darabokat a kalitka aljáról össze fogják szedni. 2 madárra 1 rúddal kell számolni, ha ennél több madár jut egy rúdra, abból már összetűzések lehetnek és ezt mindig jobb elkerülni, megelőzni.

A Rágórúd papagájnak mézzel és piskótával rendelkezik egy másik funkcióval is. Jutalomfalatként használva nevelhető is vele a papagáj. Ez a pozitív megerősítés módszere: feladatot adunk a papagájnak, ez lehet például fellépés vagy ráugrás/repülés az elé tartott kézre. Ha sikeresen végrehajtja, kap egy falat valamiből, amit nagyon szeret, ez lehet például a mézes rágórúd.

Fontos, hogy ez a módszer csak akkor működik, ha más körülmények között a madár nem kap rágórudat, csak akkor, ha megdolgozott érte! Tanítás-edzés közben nem szabad túletetni, mindig csak egy keveset szabad adni a jutalomfalatból, hogy megmaradjon a madár inspirációja.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >