Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

XXL rágórúd sándor papagájnak gyümölcs + mogyoró, 2db, 165 gramm

XXL rágórúd sándor papagájnak gyümölcs + mogyoró, 2db, 165 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 6

Az XXL rágórúd sándor papagájnak gyümölcs + mogyoró, 2db, 165 gramm nemcsak kiváló teljes értékű táplálék, hanem az állatok számára is csodálatos szórakozás, hiszen a természetes körülmények között zajló élethez hasonlóan keresik és szedegetik a falatokat. Így ez a termék megelőzi az unalmat, mert sikeresen le tudja kötni a papagájt.

Hasonló termékek

Összetétel: köles, búza, liszt, mogyoró 6%, mungo bab, hántolt zab, kókuszpehely 5%, zabpehely, asztali ribizli 3%, szárított sárgarépa, preparált rizs, kardi, fekete napraforgó, fehér napraforgó, aszalt alma 1%.
Szórakozást nyújt és segít felszabadítani az energiát. Ezenkívül a fa középrész miatt segít a karmok és a csőr élesítésében és a megfelelő koptatás elérésében is.
Adalékanyagok. B1 0,8 mg / kg , Vit. B2 3,0 mg / kg , Vit. B6 1,5 mg / kg , Vit. K3 1,5 mg/kg , Vit C 20,0 mg/kg
XXL gyümölcs és dió rudak, különösen ajánlott közepes méretű papagájok számára. 8% diófélék, 4% gyümölcs-tartalom.

XXL prémium gyümölcsökkel és dióval közepes méretű papagájok számára. Az XXL magos rágórúd különösen ajánlott kecske, nimfa, énekes- és sándor papagájok számára. Nemcsak nagyszerű, egészséges táplálék, hanem sok elfoglaltságot nyújtó szórakozás is, amely a természetes körülmények közötti életre hasonlítva a finomságok keresésére és szedésére ösztönzi a madaradat. A sült rudak a szórakozás biztosításával segítenek felszabadítani a mindennapjaikat zárt térben töltő állatok energiáját. Ráadásul a fa lécnek köszönhetően hozzájárulnak a karmok és a csőr kopásához. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hagyományos sütőipari technológián alapuló termék.

A papagájok a természetben rengeteget rágnak. Ezt a jellemvonásukat fogságban tartva is megőrizték, ezért célszerű valami olyan dolgot rágatni velük, amit kifejezetten erre a célra szánunk, máskülönben a ketrec nem rágásra kitalált részei, extrémebb esetben a lakás bútorzata vagy berendezési tárgyai látják majd kárát a rágáshiánynak. A papagájt a leghatékonyabban a rágni való ízével és kialakításával lehet a megfelelő irányba terelni, erre kiválóan megfelelő a XXL rágórúd. A gyümölcsöt és mogyorót is tartalmazó rudat egyszerűen fel kell lógatni a madár élőhelyére egy jól elérhető helyre és onnantól nagyon hamar meg fogja szeretni.

Összetevők: köles, búza, liszt, dió 6%, mungóbab, hántolatlan zab, kókuszreszelék 5%, zabpehely, szárított ribizli 3%, szárított sárgarépa, előkészített rizs, cardi, fekete napraforgó, fehér napraforgó, szárított alma 1%

Vitaminok: B1 0,8 mg/kg, B2 3,0 mg/kg, B6 1,5 mg/kg, K3 1,5 mg/kg, C 20,0 mg/kg

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >