Vásárlás: Gyógyszerek


A papagáj a természetben zsákmányállat, minden mozdulatát ragadozók lesik, ezért nem szabad elárulnia, ha gyengélkedik, mert akkor őt fogják kiszemelni, mint áldozatot. Ez a tulajdonság a háziasítás során sem veszett ki a papagájból, ezért mire látszik rajta, hogy beteg, addigra sokszor már nagyon nehéz segíteni rajta. Gyógyszereink ezen okból a megelőzésre helyezik a hangsúlyt.
Alkategóriák: Vitaminporok  Vitamincseppek 
Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml

Nektar-Vit nimfapapagájoknak 30ml
Nektar-Vit táplálékkiegészítő nimfa papagájok számára. Alkalmazása: a Nektar-Vit egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában nimfa papagájok számára. Megerősíti a közepes méretű papagájok kondícióját és általános immunrendszerét, pótolja a táplálkozás hiányosságait.

820 Ft / 30 ml

Készlet: 2
Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml

Nektar-Vit hullámos papagájoknak 30ml
Táplálékkiegészítő hullámos papagájok számára. Alkalmazása: A Nektar-Vit egy egy magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában hullámos papagájok számára. Megerősíti a papagájok általános kondícióját és immunrendszerét, ezáltal javítva közérzetüket, megnövelve élettartamukat.

820 Ft / 30 ml

Készlet: 2
Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml

Vitacombi vitamincseppek madaraknak 10ml
Kiválóan alkalmasa zárt körülmények között tartott és nevelt díszmadarak, papagájok vitaminigényeinek kielégítésére. Biztosítja egészséges fejlődését, a fiatal madár ellenálló-képességének kialakulását, valamint segítséget nyújt a tollváltási és a szaporodási időszak nehézségeinek átvészelésében is.

200 Ft / 10 ml

Készlet: 5
Madárdoktor multivitamin 30ml

Madárdoktor multivitamin 30ml
A Madárdoktor multivitamin készítmény a kedvtelésből, háziasított körülmények között tartott papagájok számára optimális arányban és könnyen hasznosítható-emészthető formában tartalmaz vízben és zsírban oldódó, létfontosságú vitaminokat, melyekhez a madár más formában nem, vagy csak kis mennyiségben jut hozzá.

270 Ft / 30 ml

Készlet: 5
Complete vitaminok nimfa és nagypapagájoknak 20g

Complete vitaminok nimfa és nagypapagájoknak 20g
Ez a mix tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás az általános jóllérért. A napi táplálékból a papagáj nem kapja meg azt a vitaminmennyiséget, amire szüksége van és amit természetes, vadonbéli életformájában könnyedén be tud szerezni. Ezért a papagájegészség megőrzése érdekében ezt a hiányt pótolni szükséges.

100 Ft / 20 gramm

Készlet: 15
Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g

Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g
Ez a keverék tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás a papagáj általános egészségének megőrzéséért. Madarunk a napi táplálékból nem jut hozzá ahhoz a vitaminmennyiséghez, amire szüksége lenne és amit természetes életformájában napi szinten megkap. Ezt a hiányt pótolni kell, hogy a madár hosszú életű legyen.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 15
Vitaminok jóddal hullámos papagájnak 20g

Vitaminok jóddal hullámos papagájnak 20g
Vitaminok jóddal hullámos papagájoknak 20g Kiváló kiegészítő eledel apró papagájoknak - jódos oldatba áztatott magkeverék. A jód létfontosságú elem a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, ezáltal a jód hozzájárul a madarak megfelelő anyagcseréjéhez, megőrizve egészségüket és jókedvüket, ami a gazdinak is fontos.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 18
Tollváltást segítő vitamin kanáriknak 20g

Tollváltást segítő vitamin kanáriknak 20g
Vitamin kanáriknak a szép tollakért, 20g. Kiegészítő eledel kanáriknak. Válogatott magkeverék, amely olajos magvakat, vitamin-és ásványianyag-koncentrátumokat tartalmaz. Ez a mix tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás kanáriknak, legfőképp a tollváltás során, amely folyamat fokozottan veszi igénybe a szervezetet.

90 Ft / 20 gramm

Készlet: 10

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >