Vásárlás: Játék


Az unalom a papagáj legnagyobb ellensége, már csak azért is, mert a természetben megszokta, hogy csapatban él és folyamatosan kapja az ingereket, emiatt pedig nagyon rosszul viseli, ha nem történik körülötte semmi. A játékok ebben segítenek, mert ezekkel az érdekes és színes dolgokkal a papagáj képes hosszútávon lekötni magát, és kiélheti rajtuk rombolási vágyát is, amik így nem a lakás berendezési tárgyain kerülnek levezetésre.
Alkategóriák: Fa játékok 
Tolima fa háromszög óriáspapagájoknak

Tolima fa háromszög óriáspapagájoknak
Ez a rendhagyó formájú játék hosszútávú elfoglaltságot nyújt a madaraknak. Fellógatható a madárszobában valamelyik ülőrúdra, a plafonra, vagy a madárketrec tetejére is. Az élénk színek és a változatos formájú elemek képesek a figyelem állandó fenntartásra. Szétrágható, csak természetes anyagból és festékből készült.

4 950 Ft / 1 darab

Készlet: 3
Faraon fa hinta óriáspapagájoknak

Faraon fa hinta óriáspapagájoknak
A hintázás az a tevékenység, amit a papagájok a természetben szinte állandó jelleggel művelnek a liánokon, faágakon. A Faraon fa hinta ezt az érzést adja vissza a madárnak otthon, kiegészítve a játék és a rágcsálás lehetőségével, így nyújtva hosszú távú szórakozást papagáj számára. Csak természetes anyagokból!

4 200 Ft / 1 darab

Készlet: 1
Amazonia fa játék óriáspapagájoknak (ara, jákó, kakadu)

Amazonia fa játék óriáspapagájoknak (ara, jákó, kakadu)
100%-ig természetes anyagok, hatalmas méret, tartós és erős kivitel, változatos szórakoztatás - ezek jellemzik a saját gyártású, boltban nem kapható, óriáspapagájoknak készített Amazonia fa játékot. A változatos színek és formák folyamatos rágni-és rombolnivalóként szabnak gátat az unalomnak. Az arák imádják!

4 900 Ft / 1 darab

Készlet: 5

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >