Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Faraon fa hinta óriáspapagájoknak

Faraon fa hinta óriáspapagájoknak
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.9 / 8

A hintázás az a tevékenység, amit a papagájok a természetben szinte állandó jelleggel művelnek a liánokon, faágakon. A Faraon fa hinta ezt az érzést adja vissza a madárnak otthon, kiegészítve a játék és a rágcsálás lehetőségével, így nyújtva hosszú távú szórakozást papagáj számára. Csak természetes anyagokból!

Hasonló termékek

Teljes méret kb 45x40 cm
Anyaga:
- natúr fa (akác, dió, gyümölcsfa) kérges illetve hántolt
- természetes alapú festékkel (Kreidezeit) festett faformák (kocka, golyó)
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
A játék egyaránt tartalmaz könnyebben elrágható és keményebb fát is. Amit a papagájok leszedtek a játékról (pl a kocka vagy a golyó), azt oda lehet adni nekik különálló rágnivalónak is, nagyon szeretik.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

Ez a felszerelés egyszerre játék és tornaszer a papagájnak. Kötélen lehet fellógatni a kalitkába vagy a madárszobába, olyan helyre, ahol a papagáj el tudja érni, de megfelelő felszerelés madárházakba is, ilyenkor magasra kell fellógatni, a madár pedig szépen rárepül. A rögzítés kikapcsolható karabínerrekkel történik, ez ugyanolyan eszköz, mint amit a hegymászósportban is használnak: rozsdamentes acélből készült és nagyon erős, attól tehát nem kell tartani, hogy a madár tönkre fogja tenni.

A hinta törzse természetes, hántolt fából készült, nincs egyenletesre eldolgozva, ez biztosítja a papagájláb számára az egészséges változatosságot a fogásnál, emellett elősegíti a körmök egyenletes kopását is, ezáltal megelőzi a körömtúlnövést. Természetes alapú, vastag és erős kötél tartja mindkét oldalon, ami ellenáll a legerősebb csőr okozta kihívásoknak is. A törzs átmérője 5 cm, így azt is lehet rágni, sokáig bírni fogja.

A tartókötelekre érdekes formájú, színes játékok kerültek fel, van köztük fagolyó, fakocka és körszelet is, ezek eredményesen le fogják kötni a papagájt, kiélheti rajtuk a rágókedvét és a mászást is elősegítik. Ezek idővel elkopnak vagy letörnek, de sérült állapotukban is oda lehet adni őket a madárnak egyesével, élvezettel fogja szétrágni. A hinta pedig ezután is ugyanúgy használható marad, a kötél szétrágása sokáig el fog tartani. Minél nagyobb a papagáj, annál erősebb, és annál hamarabb ér el eredményeket a hinta szétrombolásában, de ez még arák esetében is több hónapig el szokott tartani. A felhasznált színezőfestékek nem tartalmaznak mérgező anyagokat, eredetileg gyerekjátékok számára lettek készítve, tehát bátran rághatja őket a madár.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >