Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Színes játék papagájoknak csengővel 23 cm

Színes játék papagájoknak csengővel 23 cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 7

A papagájok a természetben rengeteg színnel és formával találkoznak, amihez képest a fogságban tartás egy unalmas életforma. A gazdi feladata ezt az unalmat megelőzni és feldobni a papagája mindennapjait, aminek a leghatékonyabb módja a játékok elhelyezése a madár élettérében. Ez a színes játék erre tökéletes!

Hasonló termékek

Anyaga:
- festett fa
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Piros, zöld, sárga és kék színre van festve. Teljes hossza 23 cm. Felfüggesztése menetes zárral ellátott karabínerrel történik. A végén egy fémből készült, karikával rögzített csengettyű található. A golyók átmérője 2.5 cm, a körszeleteké 4 cm. A játék alján egy 11 cm hosszú, 2 cm átmérőjű fahenger van, erre a papagájok fel tudnak ülni és ezen egyensúlyozva birizgálják, rágcsálják a játék többi részét. Kiváló szórakozást nyújt egyszerre több madárnak is.

A fa az az anyag, amivel az összes papagáj találkozik a természetben. A díszmadarak háziasítása mindössze néhány száz éves múltra tekint vissza, Európába nagyjából az 1800-as évek végén kezdtek el nagyobb számban beérkezni. Intelligenciájuk és szépségük kedves természetükkel párosítva hamar népszerűvé tette őket, a megfelelő, egészséges tartásuk azonban ezen a számukra idegen éghajlaton nem is olyan egyszerű.

Jóllétük egyik alapvető feltétele a természeteshez mindinkább hasonlító környezet megteremtése az otthoni tartás során. Ennek egyik pillére, ha többféle, természetes anyagból készült tárggyal vannak körülvéve, melyek változatos színűek és formájúak, és le tudják kötni a papagáj figyelmét. Ez a korábban már említett rövid domesztikációs idő miatt létfontosságú, a természetből megörökölt igények ugyanis még nagyon elevenen élnek ezekben a madarakban, egy unalmas, ingerszegény környezet hamar mentális problémákhoz vezet esetükben.

Ez a Színes játék papagájoknak csengővel egy figyelemfelkeltő külsővel és ideális tulajdonságokkal rendelkező kiegészítő kecske, nimfa, kis sándor és hasonló méretű papagájok számára. A játékot a kalitka, ketrec vagy röpde tetejére kell rögzíteni a végén található karabínernél fogva. Célszerű olyan helyre tenni, ahonnan a madarak könnyen elérik. Félős papagájok esetében egy pár napig a ketrecen kívül, látótávolságon belül kell tartani, hogy megszokhassák és ne tekintsenek rá veszélyforrásként. De általában hamar elfogadják és onnantól kezdve rengeteget lógnak és játszanak majd rajta.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >