Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Tolima fa háromszög óriáspapagájoknak


Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 9

Ez a rendhagyó formájú játék hosszútávú elfoglaltságot nyújt a madaraknak. Fellógatható a madárszobában valamelyik ülőrúdra, a plafonra, vagy a madárketrec tetejére is. Az élénk színek és a változatos formájú elemek képesek a figyelem állandó fenntartásra. Szétrágható, csak természetes anyagból és festékből készült.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 45x35 cm
Anyaga:
- natúr fa (akác, dió, gyümölcsfa) kérges illetve hántolt
- természetes Kreidezeit festékkel festett faformák (kocka, golyó)
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
A kisebb testű papagájok hintának is tudják használni, a nagyobbak eledelét (sárgarépa, kukorica) bátran fel lehet kötözni rá, így az evés is sokkal szórakoztatóbb.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

A piacon igen kevés a kézzel készített, egyedi tartozák azok számára, akik óriáspapagájt tartanak. Márpedig ezeknek a madaraknak a legnagyobb az igénye a változatos szórakozásra az összes fajtársuk közül, és ezt az igényt a sorozatban gyártott, sematikus termékek nem tudják kielégíteni.

A Tollas Barát Webáruház hosszú ideje készít játékokat és felszereléseket a nagypapagájok számára, és saját tesztelőcsapattal is rendelkezik - a Tolima háromszöget és a többi terméket is folyamatos állatkísérletek mellett tökéletesítjük: négy arapapagáj nyúzza és használja őket egész nap.

A tapasztalatok megmutatták, hogy a madárjátékok két legfontosabb tulajdonsága a változatosság és a strapabírás. Ez a saját fejlesztésű fa háromszög megfelel mindkettőnek: sokféle szín és forma jellemzi, felépítése pedig masszív, erős.

A papagájok pedig sokféleképpen tudják használni, amelyiknek jobb az egyensúlya, az gondolkodás nélkül ráugrik és ül rajta, a kevésbé ügyesek pedig a golyókat és a kockákat rágcsálják, a kötelet cibálják és rángatják az egész játékot, ami igencsak mókás látvány a gazdinak is.

A termék egy kicsit újrahasznosítható is: egy idő után a madarak eltépik a kötelet, de a leeső kockákkal és golyókkal utána még jódarabig el tudnak játszani, a nagyobb fák és a kötélzet is hasonló módon felhasználható.

A játékok célszerű úgy elhelyezni, hogy a papagájok eleinte könnyen elérjék. Később, ha hozzászoktak, nagyobb kihívást jelentő, például csak repüléssel vagy ugrással elérhető helyre is lehet rögzíteni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >