Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

4 darabos labda csengővel papagájoknak

4 darabos labda csengővel papagájoknak
Házhoz szállítás (1900 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A papagájok imádnak játszani, ez egy olyan tevékenység, amivel szinte akármennyi időre képesek lekötni magukat. Persze ehhez megfelelő játék is kell, amit nem unnak meg hamar és tönkretenni sem tudják idő előtt. A kistestű díszmadarak számára a műanyag játékok jó és tartós megoldást kínálnak a mindennapi játékra.

Hasonló termékek

Műanyag játék papagájoknak, 4 db színes gömbbel és 1 db csengettyűvel.
Hossz: 22 cm
A gömbök átmérője: 4 cm
Ideális ketrecjáték törpepapagájok, hullámos papagájok, nimfa-és kecskepapagájok számára. Felfüggesztésére fém lánc szolgál, a végén egy kis karabínerrel, így egy mozdulattal fel lehet lógatni a ketrec, a kalitka vagy a röpde tetszőleges pontjára. A gömbök színe féloldalt zöld, sárga, piros és kék, féloldalt fehér, így a kinézete is megfelelően változatos. Az alsó csengettyű fémfüllel van rögzítve. A gömböket spárga köti össze, belülről, hogy a madár ne tudja szétrágcsálni.

A természetben a papagáj rengeteg színnel és formával találkozik. Fogságban tenyésztve erre a fajta változatosságra az igénye ugyanúgy megmarad, és ha ez nem kerül kielégítésre, akkor mentális betegségei lesznek, melyek idővel fizikai síkon is megjelennek. A jó papagájtartás alapja tehát a megfelelően gazdagított, változatos környezet és a színvonalas elfoglaltságot nyújtó, változatos játékok.

A nagytestű papagájok - arák, jákók, kakaduk - egy műanyag berendezési tárgynak a kutyákat megszégyenítő rágóerővel ugranak neki és általában órák alatt atomjaira szedik. A kisebbeknek viszont nincs ekkora erejük és a pusztítási hajlandóságuk is elmarad a nagyokétól, ezért náluk egy egyszerű műanyag játék sokáig kitart és tökéletesen megfelel a célnak.

A 4 darabos labda csengővel egy ideális madárjáték hullámos papagájok és hozzájuk hasonló méretű díszmadarak számára. A játékot a tetején található akasztó segítségével kell fellógatni a kalitka egy olyan pontjára, ahol a madarak könnyen elérik. Ha félnek tőle, rá kell aggatni egyet szálat az áruházunkban is beszerezhető fürtös kölesből, mely a hullámosok nagy kedvence, és mire ezt lerágcsálják róla, már meg is szokják az új bútordarabot.

A gömbök kialakítása olyan, hogy mászásra és lógásra egyaránt alkalmas legyen, és amíg a papagáj a játékon tornászik, alul a csengő folyamatosan csilingel, ezzel is fokozva az izgalmat. A felfüggesztés helyétől és a szennyeződés mértékétől függően a játékot néhány hetente le kell venni és meleg, mosószeres vízben elmosni, majd szárítás után visszaakasztani a kalitkába.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >