Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Játék haranggal madaraknak, 15cm

Játék haranggal madaraknak, 15cm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 2

A madarak különösen szeretik a színes játékokat. Ezek a Duvo+ műanyag játéklabdák segítenek aktívan tartani a papagájt egész nap. Tollas kedvenceink szeretnek hintázni rajtuk, a csengő pedig extra játékélményt nyújt. Könnyen felszerelhető minden ketrecbe, kalitkába vagy akár szobai madárállványra is.

Hasonló termékek

Műanyag játék papagájoknak, 3 db színes gömbbel és 1 db nagy illetve több kis csengettyűvel.
Hossz: 17 cm
A gömbök átmérője: 4 cm
Ideális ketrecjáték a kis és közepes testű, kalitkában tartott papagájok számára. Felfüggesztése fém lánc segítségével történik, a végén egy kis karikával, így akár egy mozdulattal fel lehet lógatni a ketrec, a kalitka vagy a röpde tetszőleges pontjára. A gömbök színe változatos és élénk, bennük pedig kis zörgő alkatrészek találhatók, így a cibálás és a bökdösés a papagájnak még több élményt nyújt.

A természetben élve a papagáj rengeteg színnel és formával találkozik. Fogságban tenyésztve vagy tartva erre a fajta változatosságra az igénye ugyanúgy megmarad, és ha ez nem kerül kielégítésre, akkor különféle betegségek alakulhatnak ki nála, ezek következményei pedig idővel fizikai síkon is megjelennek. A jó papagájtartás egyik alapfeltétele tehát a megfelelően gazdagított, változatos környezet és a színvonalas elfoglaltságot nyújtó, változatos játékok.

A nagytestű papagájok - mint a sándor, az ara vagy akár a kakadu - egy műanyag berendezési tárgynak a kutyákat megszégyenítő rágóerővel támadnak neki és általában rövid idő alatt alatt atomjaira szedik. A kisebbeknek viszont nincs ekkora erejük és a pusztítási kedvük is kisebb, mint a nagy rokonoknak, ezért náluk egy egyszerű műanyag játék sokáig kitart és tökéletesen meg is felel a célnak.

A 3 darabos labda csengővel egy megfelelő madárjáték hullámos papagájok és hozzájuk hasonló méretű díszmadarak számára. A játékot a tetején található fül segítségével kell fellógatni a kalitka egy olyan pontjára, ahol a madarak könnyen elérik. A perforált gömbökön belül újabb, kis méretű csengettyűk vannak, ezek a rázásra éles hangot adnak ki, további játékra ösztönözve a madarat.

A gömbök kialakítása olyan, hogy mászásra és lógásra egyaránt alkalmasak, a madár könnyen beléjük tud kapaszkodni A felfüggesztés helyétől és a rá potyogó-ragadó szennyeződések mértékétől függően a játékot néhány hetente le kell venni és meleg, mosószeres vízben elmosni, majd szárítás után visszaakasztani a kalitkába.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >