Vásárlás: Kellék


A papagájtartáshoz végtelen mennyiségű kellékre van szükség az etető-itató berendezésektől kezdve a szobai ülőrúdon át a kalitka berendezéseiig, hiszen nagyon nem mindegy, hogy a madár élettere mivel van berendezve. Az ülőrudak és a hinták esetében a legjobb a természetes formákra törekedni, és persze az időtállóság sem mindegy, hiszen ezek a kellékek sokszor komoly igénybevételnek vannak kitéve.
Alkategóriák: Kalitka  Etetők 
Etető fehér akasztós 11 cm-es

Etető fehér akasztós 11 cm-es
A papagájok etetésének egy legnagyobb problémája, hogy rettenetesen pazarolnak. Szokásuk az ételt kisöpörni az etetőből, és amit ledobálnak, azt később már nem, vagy csak kis részben hasznosítják. Ez a fajta etetőtál erre kínál megoldást, mert ebből csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudják kidobálni a magokat.

770 Ft / 1 darab

Készlet: 5
Etető fehér 12.5 cm

Etető fehér 12.5 cm
Ez a nagy méretű takarmány-tároló és önetető hosszú ideig képes táplálni a madarakat. Az átlátszó műanyagból készült burkolat megóvja a papagáj ételét a nedvességtől, és lehetővé teszi, hogy akadálytalanul távozzon a kis ételtálba, amint az üres. Tartalmaz egy tartót is, ennek segítségével gyorsan rögzíthető a ketrec külső falához.

540 Ft / 1 darab

Készlet: 5
Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm

Fürdetőtál papagájoknak, műanyag, 14 cm
A papagájok számára a rendszer fürdés nem csak szórakozás, de egészségügyi szükséglet is: tollaiknak és bőrüknek rendszeresen nedvességre van szüksége. A természetben ezt az eső persze megoldja, a háziasított tartásnál pedig ez az egyszerűen használható, kalitkára akasztható fürdetőkád lehet a segítség.

850 Ft / 1 darab

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >