Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Akasztós fémtál, 0.56 Liter

Akasztós fémtál, 0.56 Liter
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A papagájok etetésének egyik kiváló módja, ha műanyag helyett rozsdamentes acélból készült alkalmatosságot használunk. Ez tartós, kinti körülmények között is megállja a helyét, feltöltése egyszerű, takarítása gyors, problémamentes. Kiváló megoldás hosszú távra, közepes méretű papagájok napi ellátásához.

Hasonló termékek

Átmérő: 12.5 cm
Mélység: 5 cm
Űrtartalom: 0.5 liter
Anyaga rozsdamentes acél. A hozzá tartozó, tartozékként adott felfüggesztés segítségével sokféle módon és helyzetben felrögzíthető. Rendszeres takarítást igényel, de ezt hosszú távon is jól bírja. Etetésre és itatásra is egyaránt használható. A masszív anyag és kivitel előnye, hogy a nagyobb erővel rendelkező fajok, jákók, arák és kakaduk igénybevételével szemben is ellenálló, nem törik és nem deformálódik akkor sem, ha hatalmas csőrök cibálják.

A papagájok etetése és itatása több szempontból egy igen nagy kihívás. Mind a 400 fajra jellemző, közös tulajdonság, hogy imádják tönkretenni, amiből esznek. A hullámosok, törpék, nimfák és kecskék gazdáig pontosan tudják, hogy a sok szempontból ideális műanyag etetőtálak közel sem tartanak örökké, mert a papagájcsőr szép apránként szétrágja, kilukasztja vagy épp a felfüggesztését teszi tönkre (a pótlásként szolgáló műanyag etetőtálak és önetető-önitató berendezések szintén megtalálod áruházunkban).

Az akasztós fémtál kis-és közepes testű papagájoknak egyaránt ideális, fél literes űrtartalommal rendelkezik, ebbe több madár napi elesége is elfér. Mivel nem rozsdásodik, ezért mehet bele gyümölcs, víz, aprított zöldség, lágyeledel vagy száraz mageleség is igény és helyzet szerint.

Az akasztós felfüggesztés sokféle helyen és helyzetben alkalmazható. Rá lehet szerelni egy vastagabb ülőfára is, ha két lukat fúrunk rá, de könnyen be lehet akasztani a ketrec rácsai közé is. Külső röpdében is tökéletesen megállja a helyét, mert nem tudja kikezdeni az időjárás sem.

A papagájok számára nagyon lényeges ivóvíz napi adagolására is kiválóan alkalmas ez a tál. A vizestálat 3-4 naponta mosószeres vízben el kell mosni és alaposan kiöblítve újra feltölteni tiszta vízzel. Ha azt látjuk, hogy a papagáj fürdik az ivóvízben, az nem feltétlenül jelent rosszat, de beavatkozást igényel, mert az ivóvíz nem fürdésre való. Ilyen esetben a növényekre kifejlesztett spriccelővel kell hetente 2-3 alkalommal lefürdetni a papagájt, vagy az áruházunkban is beszerezhető fürdetőtálat kell alkalmazni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >