Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Műanyag etetőtál papagájoknak

Műanyag etetőtál papagájoknak
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

Ketrec felszerelés - több színű etető, kialakítása lehetővé teszi a madárnak, hogy melléállva könnyen megközelítse az ételt. Külsejének és alakjának köszönhetően ösztönzi a papagáj fizikai és szellemi tevékenységét, és szórakoztatóvá teszi a ketrecben való tartózkodását. Bármilyen magtakarmány vagy keverék számára ideális.

Hasonló termékek

Ez az etető a Zolux tartozékcsaládból származik. Elegáns vonalak és tiszta formák jellemzik. Kiváló minőségű műanyagból készült. Az adagoló színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
Méretek: 90 x 70 x 75 mm.
Ideális kisebb testű díszmadarak, például nimfa, kecske- vagy hullámos papagájok kalitkás, ketreces illetve tyúkhálós röpdében történő tartásához. A műanyag tálba mageleség és víz is elhelyezhető. Egyszerűen csak fel kell akasztani a rácsok közé a képeken látható módon, és rendszeresen fel kell tölteni eleséggel.

Ez az adagoló a Zolux vállalat "Arabesque" tartozékcsaládjába tartozik. Elegáns vonalak és kifinomult formák jellemzik, igazi újhullámos dizájn, de bármilyen, régi vagy újabb fajta kalitka vagy madárketrec rácsozatára egyszerűen és gyorsan felakasztható. A műanyag kivitel a tartósság záloga, ezt nem fogja szétrágni a madár és az ivóvíz sem kezdi ki az anyagát.
A papagájok a leggyakrabban magkeverékeket vagy pelleteket esznek. Ebből a tálból könnyen meg tudják szerezni mindkettőt. Hagyományos magkeverékek esetében arra az egyre figyelni kell, hogy a kihántolt magok héjazata szinte mindig az etetőben marad, a papagájok nem kotorják ki, nem takarítanak maguk után. Ezért egy rövid pillantás időtartamára könnyen tűnhet úgy, hogy a madaraknak még bőven van mit enniük, miközben már nincs. Ezért érdemes az etető tartalmát mindig alaposan szemügyre venni és a szükséges újratöltést megejteni.
Ebbe a fajta tálba kiválóan elhelyezhetőek a papagáj zöldségei, gyümölcsei, mehet bele reszelt alma, szeletelt sárgarépa, őszbarack, szőlő, ribizli, apróra vágott saláta, körte, tyúkhúr, banán. Ezeket minden papagáj szereti. A főtt tojás összevagdosva vagy leszerelve szintén egy tökéletesen felkínálható eleség. Ha a fent említett romlandó dolgokat, vagy más, hasonló lágyeleséget tárolunk az etetőkben, akkor azokat gyakrabban, azaz néhány naponta mosószeres forró vízben ki kell mosni, alaposan el kell öblíteni majd megszárítva visszatenni a kalitkába. Az ivóvíz tárolására használt edényekkel is ugyanígy kell eljárni, míg az etetőtálakkal elég ritkábban elvégezni ezt a műveletet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >