Vásárlás: Kiegészítők


Ha már van röpde vagy kalitka, szépen berendezve a hintától kezdve a fürdetőn át az etetőig mindennel, és már maga a papagáj is megérkezett, akkor jöhetnek a kiegészítők. Sok mindenre lesz még szükség, például a kalitka aljára tehető dolgokra, hogy könnyebb legyen a takarítás. Ezeknek a kiválasztásában és a beszerzésében segítünk a Kiegészítők oldalak alatt.
Alkategóriák: Létra  Odú  Alom  Ülőrúd 
Madárhomok 1kg

Madárhomok 1kg
A madárhomokot leginkább a kalitka vagy papagájketrec aljára szokás tenni, alomanyagként. De emellett van egy másik funkciója is, a papagáj meg is eszi, a homok pedig segíti az emésztését. Emiatt is fontos a homok néhány naponkénti cseréje, hogy ne tudjon elszennyeződni, mert az egészségtelen lehet.

160 Ft / 1 kg

Készlet: 10
Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm

Hullámos Papagáj Odú, 16x17x18,5cm
A háznál tartott papagájok szaporíthatóak is, sokan foglalkoznak is ezzel hobbi szinten a tartók között. Aki szereti ezeket a madarakat, annak nagy öröm részt venni egy új egyed megszületésében, szívesen teszi szülővé meglévő madarait. Megfelelő kialakítású papagájodú nélkül azonban ez nem sikerülhet.

1 350 Ft / 1 darab

Készlet: 1
Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm

Nimfa papagáj odú, 20x21x24,5cm
A közepes méretű papagájok házi tenyésztése közel sem megoldhatatlan kihívás, hiszen a nimfa-vagy kecskepapagájokban is erősen dolgozik a szaporodási ösztön. Tenyésztésre egészséges, ép tollazatú, lehetőleg azonos színű, kétéves egyedeket érdemes kiválogatni. Ha párba álltak, ideje beszerezni az odút!

1 500 Ft / 1 darab

Készlet: 1
Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm
A Karlie Flamingo Karomkoptató ülőrúd könnyen felszerelhető madárketrecekbe. Bevonatának durva felülete hozzájárul a hám természetes hámlásához a madarak lábán, serkenti a vérkeringést, a természetes homok, melyet a madár az ülőrúdról lerágcsál, javítja az emésztést, ezen kívül ásványi anyagok és nyomelemek forrása is.

320 Ft / 4 darab

Készlet: 10
Homokpapír 7db-os 28x46 cm

Homokpapír 7db-os 28x46 cm
A karmok túlnövésének megelőzésére használható időszakos kiegészítő. Ha a papagáj karma a normális méretnél hosszabb, beakadhat neki szinte bárhová, amitől megijed, elkezdi rángatni és ez végső soron sérülésekhez vezethet. A túlnövésnek indult körmök megfékezésre homokpapírt kell tenni a kalitkába, heti 1 napra.

590 Ft / 1 darab

Készlet: 5
Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm

Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm
A természetben a papagáj rengeteget kúszik-mászik, a repülés mellett ez a legfontosabb közlekedési módjuk. Háznál tartva ennek a mozgásformának a hiányára a létrák beszerelése jelenti a megoldást. Ez a nagy, 30 cm feletti hosszúságú létra egyszerűen, stabilan beépíthető a kalitkába. Anyaga természetes fa.

550 Ft / 1 darab

Készlet: 3
Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm

Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm
A létra nagyszerű játék a kedvtelésből tartott madarak számára, például kanáriknak, papagájoknak és pintyeknek. Valódi faanyagból készült. A madarak felmászhatnak a létrán, ülhetnek rajta és rághatják a kérgét, amit kitűnő csőrkoptató. A létra könnyen rögzíthető a rászerelt fémbilinccsel. Magasság: 26 cm.

450 Ft / 1 darab

Készlet: 3
Madárhomok 3kg

Madárhomok 3kg
A madárhomok jelentősen hozzájárul a szabályozott, megfelelő emésztéshez. Nagy mennyiségben tartalmaz értékes kalciumot, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Kagylóhéjjal dúsított. A homokot a kalitka vagy a papagájröpde aljára kell elteríteni, és néhány naponta le kell cserélni, amikor már nem tiszta.

1 150 Ft / 3 kg

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >