Vásárlás: Kiegészítő / Hinta


A hintázás minden papagáj kedvence, sokszor a rajzfilmeket is hintán lóbálva jelenítik meg őket. A hinta népszerűsége a vadonbeli létformából ered, a madár könnyen megszereti, mert természetes környezetében a fák liánjain, vékony ágain ugyanezt a mozgásformát űzi szinte egész nap. A hinta anyaga a legtöbbször fa, ezt idővel elpusztítják, de addig is játszanak. A megfelelő hely kiválasztása is lényeges, nem mindegy, hová akasztjuk.

Papagájhinta 25 cm

Papagájhinta 25 cm

Közös tulajdonság, hogy hintázni az összes papagáj szeret a kicsik és a nagyobbak is. Ezért a hinta az a berendezési tárgy, amely egyetlen papagáj élőhelyéről sem hiányozhat. A Tatrapet fa hintáját egyszerűen csak fel kell lógatni a papagájketrec megfelelő részére és a madár azonnal birtokba tudja venni.

Csengős hinta papagájoknak

Csengős hinta papagájoknak

Hintázni az összes papagáj egyformán szeret a legkisebbtől a legnagyobbakig. Éppen ezért a hinta egyetlen papagáj élőhelyéről sem hiányozhat. A Tatrapet műanyag hintáját egyszerűen csak fel kell lógatni a papagájketrec megfelelő részére és a madár azonnal birtokba is fogja venni, még a félősebb fajta is.

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Ezt a játékot természetes fából készítettük és 100%-ig természetes alapú festékkel kezeltük, így a papagáj bátran szétrághatja, nem lesz tőle semmi baja. A két külső oldalon csengettyűk, alul pedig egy doboz került rögzítésre, ezekkel a madár sokáig el fog tudni játszani és le fogják kötni a figyelmét.

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

A papagájok tartásának legjobb eszközei mindig azok, amelyek a természetes életkörülményeiket tudják kicsit megidézni. Ez a hinta pontosan ezt a célt igyekszik teljesíteni: a papagájok a természetben is ilyen szabálytalan formákon szeretik a legjobban eltölteni az időt, ez egyszerre sport és játék számukra.

A hinta a papagáj egyik legjobb barátja! Madaraink a nap túlnyomó részét ezen a berendezési tárgyon ülve töltik el, ez hasonlít a legjobban a természetes helyzetükre is. Előnye a sima ülőfával szemben, hogy nem stabil, mozog, ezért a madár számára visszaad egy keveset a természetben hajlongó-ingadozó faágakon ücsörgés érzéséből. Ez az érzés pedig segít egy kissé közelebb hozni a természetközeli tartásmódot, ami minden papagájtartó gazdi számára elsődleges cél kell, hogy legyen.

A kereskedelmi forgalomban megszokott és tömegével kapható műanyag, vagy fém + fa alapanyagú hinták helyett a Tollas barát Webáruház egyedi kínálatában saját tervezésű és gyártású papagájhintákat kínálunk. Ezek egyik különlegessége a mérete: hintáink a kicsiktől a legnagyobbakig minden méret kiszolgálására képesek, ami azt jelenti, hogy az óriásoknak (ara - jákó - kakadu) is árulunk klasszikus, kör alakú papagájhintát 30 centiméter feletti átmérővel, ez a Florida. Ez máshol ebben a formában nem kapható.

A hinták alapanyaga minden esetben szárított keményfa, ez ellenáll annak a rengeteg rágásnak, amit a papagájoktól szinte egész nap kapni fog. A külső felülete Kredeszeit lakkal kezelt, ez teljesen természetes alapanyagú, nem tartalmaz műanyagot vagy ólmot, nyugodtan rághatják a madarak. A rögzítést masszív karabiner biztosítja, ennek segítségével kalitka vagy ketrec tetejére is könnyen fellógatható, de kötéllel megtoldva egy magas madárház plafonjáról is tetszőleges magasságot lehet beállítani neki.

A hinták közül az Mavila ideális a kecskepapagáj, sándor papagáj és a nimfa papagáj számára, a kisebbeknek, ilyenek például a hullámos papagájok vagy a veréb papagájok, egy Acorán fogják a legjobban érezni magukat. Ez utóbbit extra játékokkal is felszereltük, mégpedig azért, mert ezek a kisebb testű madarak rengeteg energiával rendelkeznek, amit a hintán megtalálható toboz és a csengettyűk is segítenek levezetni. Ezekkel nagy élvezettel, sokáig elszórakoznak. A toboz felfüggesztése egy csavarmenetes megoldással lett kialakítva, így szétrágódás után ezt házilag is könnyen ki lehet cserélni egy másikra, természetesen megfelelően megtisztított állapotban. A csengettyűk pedig sokáig bírják a gyűrődést.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >