Vásárlás: Kiegészítők / Hinta


A hintázás minden papagáj kedvence, sokszor a rajzfilmeket is hintán lóbálva jelenítik meg őket. A hinta népszerűsége a vadonbeli létformából ered, a madár könnyen megszereti, mert természetes környezetében a fák liánjain, vékony ágain ugyanezt a mozgásformát űzi szinte egész nap. A hinta anyaga a legtöbbször fa, ezt idővel elpusztítják, de addig is játszanak. A megfelelő hely kiválasztása is lényeges, nem mindegy, hová akasztjuk.

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal
Ezt a játékot természetes fából készítettük és 100%-ig természetes alapú festékkel kezeltük, így a papagáj bátran szétrághatja, nem lesz tőle semmi baja. A két külső oldalon csengettyűk, alul pedig egy doboz került rögzítésre, ezekkel a madár sokáig el fog tudni játszani és le fogják kötni a figyelmét.

850 Ft / 1 darab

Készlet: 4
Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak
A papagájok tartásának legjobb eszközei mindig azok, amelyek a természetes életkörülményeiket tudják kicsit megidézni. Ez a hinta pontosan ezt a célt igyekszik teljesíteni: a papagájok a természetben is ilyen szabálytalan formákon szeretik a legjobban eltölteni az időt, ez egyszerre sport és játék számukra.

700 Ft / 1 darab

Készlet: 5

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >