Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

A papagájok tartásának legjobb eszközei mindig azok, amelyek a természetes életkörülményeiket tudják kicsit megidézni. Ez a hinta pontosan ezt a célt igyekszik teljesíteni: a papagájok a természetben is ilyen szabálytalan formákon szeretik a legjobban eltölteni az időt, ez egyszerre sport és játék számukra.

Hasonló termékek

Teljes méret kb 14*11 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Alapanyaga természetes fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (tartozékként jár hozzá). Anyaga diófa, természetes alapú lakkal kezelve. Ideális hullámos papagájok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok és hasonló méretű madarak számára.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

A trópusi esőerdőkben papagájok százai hintáznak a fák ágain egyszerre, egymás mellet-felett-alatt ülve. Számukra ez adja meg a közösséghez tartozás élményét, mely lételemük, emellett pedig a biztonságérzetet is növeli, mert egymást látva kevésbé vannak veszélyben a rájuk leselkedő ragadozóktól, ebben a tömegben ugyanis az ilyen veszélyforrás hamarabb felfedeződik és az információ is gyorsan terjed.

Ezzel a hintával otthoni körülmények között is hasonló érzésben lehet részük a papagájoknak, természetes formájának köszönhetően változatos mászó, lógó-és tornászóeszközként funkciónál, rögzítése egyszerű és stabil, és alvóhelynek is tökéletes (hullámos papagájoknál nem ritka, hogy egyszerre ketten alszanak rajta, egymáshoz dőlve).

A tömeggyártással készülő, különféle gépekkel sematikusra esztergált-formált hinták hamar unalmassá válnak a papagáj számára, rágcsálni sem tudja őket, mert hamar tönkremennek. Ezzel szemben a Mavila változatos szórakozást nyújt nekik, és mivel nincsenek sérülékeny rögzítési pontjai (amiket egy tapasztalt papagáj órák alatt felfedez és onnantól csak oda fog támadni), ezért sokáig egyben marad és működőképes lesz.

Anyaga diófa, ez ellenáll a rágásnak és a cibálásnak. Mérgező anyagoktól mentes, gyerekjátékokhoz tervezett lakkal van kezelve a tartósság elérése érdekében, ezt nyugodtan rághatják a papagájok, semmi bajuk nem lesz tőle.

A hullámosokon kívül ideális még kecskepapagájok, nimfapapagájok és hozzájuk hasonló méretű madarak esetében is. Létezik belőle óriás kivitel is a nagyoknak, tehát nekik sem kell lemondaniuk az élményről!

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >