Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 5.0 / 2

A papagájok tartásának legjobb eszközei mindig azok, amelyek a természetes életkörülményeiket tudják kicsit megidézni. Ez a hinta pontosan ezt a célt igyekszik teljesíteni: a papagájok a természetben is ilyen szabálytalan formákon szeretik a legjobban eltölteni az időt, ez egyszerre sport és játék számukra.


Teljes méret kb 14*11 cm
Anyaga:
- natúr diófa
- természetes Kreidezeit festékkel festve
- fém kötőelem a rögzítéshez (karabíner)
Alapanyaga természetes fa. Karabínerrel lehet a kalitka vagy a ketrec tetejére erősíteni (tartozékként jár hozzá). Anyaga diófa, természetes alapú lakkal kezelve. Ideális hullámos papagájok, nimfák, törpepapagájok, kecskepapagájok és hasonló méretű madarak számára.
Ennek a terméknek a gyártása egyedileg történik, ezért a megadott méretekhez képest 2-3 centiméter eltérés lehetséges.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >