Vásárlás: Kiegészítők / Létra


A papagájok a természetben állandóan kúsznak-másznak, főleg a nagyobbakra jellemző ez a fajta mozgásforma, ők fogságban tartva szinte alig repülnek. A létrát azonban minden papagáj szereti, ha sikerül megfelelően elhelyezni, akkor sok időt töltenek el rajta. Az ideális anyag a fa, ami persze azzal jár, hogy idővel szétrágják, viszont ez egészséges és általában véve is szórakoztató időtöltést nyújt nekik.

Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm

Fa létra, natúr 7 fokos, 31 cm
A természetben a papagáj rengeteget kúszik-mászik, a repülés mellett ez a legfontosabb közlekedési módjuk. Háznál tartva ennek a mozgásformának a hiányára a létrák beszerelése jelenti a megoldást. Ez a nagy, 30 cm feletti hosszúságú létra egyszerűen, stabilan beépíthető a kalitkába. Anyaga természetes fa.

550 Ft / 1 darab

Készlet: 1
Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm

Fa létra, natúr 5 fokos, 26 cm
A létra nagyszerű játék a kedvtelésből tartott madarak számára, például kanáriknak, papagájoknak és pintyeknek. Valódi faanyagból készült. A madarak felmászhatnak a létrán, ülhetnek rajta és rághatják a kérgét, amit kitűnő csőrkoptató. A létra könnyen rögzíthető a rászerelt fémbilinccsel. Magasság: 26 cm.

450 Ft / 1 darab

Készlet: 3

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >