Vásárlás: Kiegészítők / Ülőrúd


Ülőrúdból sokféle létezik, a cél függvényében lehet kiválasztani a megfelelőt. Népszerű a természetközeli, natúr kivitel, ez azért jó, mert hasonlatos ahhoz, amit a papagáj ősei a természetben megfogtak, előnyös a tornázáshoz, fogáshoz, megdolgoztatja-tornáztatja a papagájt. A kifejezetten koptatásra fejlesztett ülőrudak elősegítik a karom és a csőr koptatását.

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm

Karomkoptató ülőrúd 4db-os 12 cm
A Karlie Flamingo Karomkoptató ülőrúd könnyen felszerelhető madárketrecekbe. Bevonatának durva felülete hozzájárul a hám természetes hámlásához a madarak lábán, serkenti a vérkeringést, a természetes homok, melyet a madár az ülőrúdról lerágcsál, javítja az emésztést, ezen kívül ásványi anyagok és nyomelemek forrása is.

320 Ft / 4 darab

Készlet: 6

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >