Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Piel rusztikus fa bortartó, álló

Piel rusztikus fa bortartó, álló
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 2

Az alkoholtartalmú italok esetében a bornak nemcsak a legtöbb egészségügyi előnye van, de zsír- és koleszterinmentes is. Különböző borok illenek a különféle ételekhez, ezért érdemes néhány palackot kéznél tartanod, ha szívesen rendezel vacsorákat barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak. A minőségi borállvány elengedhetetlen, és ha ezeket a sorokat olvasod, akkor most találtál nálunk egy igazán különleges, rusztikus darabot.

Hasonló termékek

Méret: 54 x 15 cm Súly: 6 kg A beletehető borosüveg maximális átmérője: 70 mm
Egyedileg gyártott termék, a méretek és a súly eltérhet a megadott értékektől! Tartozékok nélkül!
Az üveg kiválasztásánál az átmérőre oda kell figyelni, a megadott értéknél vastagabb üveg nem fér bele a lukba.
Anyaga szárított, hántolt és csiszolt diófa, melyet két réteg festékkel és egy réteg fényes lakkal kezeltünk. A fa feldolgozatlan, így természetes jellege megmaradt. A tartó két horonnyal rendelkezik, így két üveg bort lehet benne tárolni egyidejűleg. Különleges kinézetének köszönhetően egyedi dísze lehet a lakás bármely pontjának.

Alkalmazható saját palackokhoz otthon, vagy tökéletes ajándékként adva is. A szilárd, szárított, kemény diófából akácból készült bortartó állvány örömet okoz mindenkinek, aki a legjobb borai dekoratív tárolására vágyik!

Ez a boros állvány tehát csodálatos ajándék a kézzel készített kincsek rajongóinak. A termék egyedülálló alkotás, mely egy távoli kor stílusát idézi meg. Minden vásárlás segít megőrizni ezen inspiráló közösségek ősi kézműves hagyományait. A termék formatervezése és mérete kissé eltérhet a képeken látottaktól a fa természetes jellege miatt, ezen tulajdonság kisebb eltéréseket eredményez a tervezésben, növelve az egyediséget.

Ennek a rusztikus, sokoldalú fából készült bortartónak nincs vége! Minden egyes darab teljesen egyedülálló, egyedi repedésekkel, variációkkal és hullámzásokkal. A natúr fában pont ez a szép a gépműhelyben simára és egyformára megmunkált alapanyaghoz képest. Ezzel nem csak egy kis természetet, de egy darabnyi történelmet is vihetünk az otthonunkba, hiszen minden egyes darabnak önálló története van. A valamikor madárfészekként funkcionáló, sokat termő és sokak számára enyhítő árnyékot adó gyümölcsfa rusztikus bortartóként folytatja a pályafutását.

A boros állvány megmunkálatlan, csak hántoláson és csiszoláson esett át festés előtt, ezért repedések és alakvariációk lépnek fel benne. Mivel a szárazság további repedésekre ösztönözhet, ezért tartsd a bútordarabot közvetlen napfénytől és hőtől távol. Az étkezési olajjal történő rendszeres olajozás csillogóvá és széppé teszi.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >