Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Képkeret papagájtollakkal, fehér

Képkeret papagájtollakkal, fehér
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Az asztal dísze lehet ez a valódi papagájtollakkal kirakott képkeret, mely a természet legszebb színeit tárja elénk. Minden madár tolla szép, de úgy tartják, mind közül a papagájoké a legszínesebb és a legszebb. Ez az egyedi dekorációs elem kétféle óriáspapagáj válogatott tollaiból készült és teljesen egyedi.

Hasonló termékek

Külső méret: 19 x 14 cm
Ara chloroptera (zöldszárnyú ara papagáj) és Ara ararauna (kék-sárga ara papagáj) tollaiból készült. A keret eleje üveg, anyaga műanyag burkolatú fa. Fehér színű. Többféle méretű, színű és fajtájú tollból van összeállítva. Jól mutat falra szerelve, szekrényen vagy asztalon is, utóbbira a hátulján található kihajtható támasztóval lehet letenni. A papagájtollak a természet legszebb színeit mutatják meg, ezért válik belőlük egyedi lakásdekoráció, mely az élettér bármely pontjába képes odacsempészni egy darabka természetet.

Piros, fehér, kék, zöld, sárga, hogy csak néhány alapszínt említsünk meg, és ezek végtelen számú átmenete - ezek jellemzik az egzotikus trópusi papagájok tollazatát. A papagájok tolla a természet egyik legszínesebb és legszebb alkotása.

Nem mindenki tudja, de a papagájok egy évben kétszer is vedlenek, vagyis lecserélik a tollkészletük egy részét, időnként az összes tollat. A képkeretbe ezeket a lehullajtott tollakat tettük, tehát aki elsőre a haszonmadarak kopasztására gondol ezt a dekorációs elemet meglátva, az megnyugodhat, mert ebben az esetben nincs szó ilyesmiről.

A korábban már említett két faj, akinek a tollait ehhez a termékhez igénybe vettük, a zöldszárnyú ara és a kék-sárga ara papagáj. Ezek a Földön élő legnagyobb papagájok, teljes testhosszuk a farokkal együtt eléri az egy métert, súlyuk 1 - 1.5 kg. Az ő válogatott tollaikból készült ez a termék. Az elvesztett tollak azóta már vissza is nőttek.

A Képkeret papagájtollakkal elhelyezhető asztalon vagy szekrényen, ilyenkor a hátsó támasztófül segítségével lehet megállítani, de persze neki is dönthető akárminek, csak vissza kell hajlítani a fület a csukott állapotra. Falra is egyszerűen feltehető, a falra bevert szögre vagy a falba betekert tiplis csavarra felakasztva.

A keret egyszerű és elegáns fehér színű (ugyanebből a termékből sima fakeretes is megtalálható az áruházban). A keret műanyagbevonattal van ellátva. Az eleje üveglapból van, ezt időnként egy nedves ronggyal portalanítani kell, más karbantartást nem igényel.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >