Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Lavadora rönkszelet alátét, nagy

Lavadora rönkszelet alátét, nagy
Házhoz szállítás (1900 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

A Lavadora rönkszelet alátét egy fából készült, gyönyörű és egyedi sorozat része, mely első találkozáskor egész biztosan meghökkentő látvány. A alátét 100%-ban diófából készül, rusztikus stílusban. Tökéletesen használható asztali elemként vagy akár a ház körüli dekorációként is. A felhasználási lehetőségek számának csak a fantázia szabhat határt.

Hasonló termékek

Magasság: 4 cm Átmérő: 30 cm Súly: 0.4 kg
A faanyag veleszületett jellege miatt a méret és a színváltozat kissé eltérhet. Minden darab egyedi és önálló esztétikája van, a gyártási méretek pedig eltérhetnek a megadottaktól. Anyaga szárított keményfa, fényes lakkal kezelve.
Felhasználható konyhai alátétként, kerti partikon a minibogrács tartójaként, elhelyezhető rá italos kancsó vagy üveg. Lakáson belül dekorációs elemként, könyv, távirányító, mobiltelefon tartója vagy fix helyeként funkcionálhat.
A képeken szereplő dekorációk nem részei a terméknek.

Legtöbben csak akkor gondolunk a poháralátétekre, amikor emlékeztetnek minket arra, hogy mennyire egyformák is tudnak lenni. Ez talán azért van, mert sok poháralátét nem a kellő inspirációval készült, emiatt pedig kifejezetten unalmas. Az alátétek készítése jól kiválasztott rönkökből egy teljesen egyedi famegmunkálási projekt, és szinte garantált, hogy aki egy ilyen termékkel találkozik, az emlékezni fog rá.

Íme egy újabb darab cégünk rusztikus bútor- és dekoráció-kínálatából, melyről elmondható, hogy felhasználásának csak a fantázia szabhat határt. A Lavadora rönkszelet alátét kerti partik tökéletes kínálóeszköze (képzeljünk csak rá néhány darab feles poharat), jól mutat a hálóban, de aki barkácsolási hajlamokkal rendelkezik, fel tudja szerelni fal polcnak is.

Ezek a gyönyörű alátétek kötelezőek minden helyiségben. Rusztikus kialakítású, az alátéteket a fa természetes szemcséi mintázzák. Körbe a fa eredeti kérge megmaradt, ezzel is törekedve a természeteshez minél közelebbi állapot megőrzésére. A szeletek egy finom csiszolást követően festékkel, majd fényes lakkal kaptak kezelést.

Jól funkcionál edényalátétként vagy nassolni valók kínálójaként. A nappaliban pedig bármilyen tárgyat el lehet helyezni rá például egy dohányzóasztalon, puffon vagy a kanapén tartva mint állandó helye.

Hozz kifinomult megjelenést minden elegáns, vonzó eseményhez egy sor diófából készült alátéttel! A gyönyörű, idős megjelenésű alátétek további védelmet nyújtanak az asztalnak és a terítőnek, miközben mégis nagyszerűen néznek ki és egyben tartósak is.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >