Vásárlás: Saját gyártás


A Tollas Barát Kft. műhelyében készült termékek már papagájok tucatjainak kényelmét és szórakozását teremtették meg. Termékeink elsősorban fából készülnek, természetes állapotukban vagy hántolva, majd különleges, kizárólag természetes anyagokból készült lakkal kezelve. Az általunk gyártott és forgalmazott egyedi kellékek, játékok és kiegészítők kizárólag webáruházunkban érhetőek el. A gyártás egyedileg, kézzel történik, ezért a készletek korlátozottan állnak rendelkezésre, de előzetes egyeztetés után nagyobb mennyiség is rendelhető.

Bonito ülőrúd papagájoknak, nagy méret, 48 cm

Bonito ülőrúd papagájoknak, nagy méret, 48 cm

A nagypapagájok ülőfáinak két legfontosabb tulajdonsága a masszivitás és a változatosság. A Bonito ülőrúd ezeknek tökéletesen meg is felel, ezért a madárnak nagy öröme lesz benne, hosszú időn keresztül. Az alapanyagul szolgáló fa természetes formáját megőriztük, a hántolás után természetes alapanyagú lakkot kapott.

Bonito ülőrúd papagájoknak, közepes méret, 33 cm

Bonito ülőrúd papagájoknak, közepes méret, 33 cm

Ez a 6 centiméter vastag, 28 centiméter hosszú, vaskos és erős ülőrúd bírni fogja a gyűrődést, amit egy ara papagáj, egy jákó vagy kakadu produkálni képes minden egyes nap. Ideális kültérre és beltérre is, egyszerűen fel lehet csavarozni a kalitkára oldalára és egy kerti papagájröpde drótfalára is feltehető.

Bonito kétágú ülőrúd papagájoknak, 28 cm

Bonito kétágú ülőrúd papagájoknak, 28 cm

Ezzel a teljesen egyedi készítésű, kétfelé ágazó ülőrúddal egy darabka természetet vihetünk a papagáj életébe, mert ugyanúgy ülhet rajta, ahogy az a vadonban szokás, az pedig a vérében van. Az ülőrúd változatos átmérője garantálja az izomzat megfelelő munkáját és a körmök állandó kopásának fenntartását.

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Acora hinta kistestű papagájoknak csengővel és tobozzal

Ezt a játékot természetes fából készítettük és 100%-ig természetes alapú festékkel kezeltük, így a papagáj bátran szétrághatja, nem lesz tőle semmi baja. A két külső oldalon csengettyűk, alul pedig egy doboz került rögzítésre, ezekkel a madár sokáig el fog tudni játszani és le fogják kötni a figyelmét.

Florida óriás hinta 33 cm nagy papagájoknak ara, jákó, kakadu

Florida óriás hinta 33 cm nagy papagájoknak ara, jákó, kakadu

Ez a termék egy igazi különlegesség, máshol nem beszerezhető semmilyen formában. Igazi ajándék egy ara vagy egy jákó papagáj számára, segítségével a madár egy kis darab természetet kaphat. A strapabíró diófa jól bírja a rágcsálást és az erős rögzítésnek köszönhetően felszerelni is egyszerű lesz bárhová.

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

Mavila Papagáj hinta, természetes fa, kistestű madaraknak

A papagájok tartásának legjobb eszközei mindig azok, amelyek a természetes életkörülményeiket tudják kicsit megidézni. Ez a hinta pontosan ezt a célt igyekszik teljesíteni: a papagájok a természetben is ilyen szabálytalan formákon szeretik a legjobban eltölteni az időt, ez egyszerre sport és játék számukra.

Tolima fa háromszög óriáspapagájoknak

Tolima fa háromszög óriáspapagájoknak

Ez a rendhagyó formájú játék hosszútávú elfoglaltságot nyújt a madaraknak. Fellógatható a madárszobában valamelyik ülőrúdra, a plafonra, vagy a madárketrec tetejére is. Az élénk színek és a változatos formájú elemek képesek a figyelem állandó fenntartásra. Szétrágható, csak természetes anyagból és festékből készült.

Faraon fa hinta óriáspapagájoknak

Faraon fa hinta óriáspapagájoknak

A hintázás az a tevékenység, amit a papagájok a természetben szinte állandó jelleggel művelnek a liánokon, faágakon. A Faraon fa hinta ezt az érzést adja vissza a madárnak otthon, kiegészítve a játék és a rágcsálás lehetőségével, így nyújtva hosszú távú szórakozást papagáj számára. Csak természetes anyagokból!

Amazonia fa játék óriáspapagájoknak (ara, jákó, kakadu)

Amazonia fa játék óriáspapagájoknak (ara, jákó, kakadu)

100%-ig természetes anyagok, hatalmas méret, tartós és erős kivitel, változatos szórakoztatás - ezek jellemzik a saját gyártású, boltban nem kapható, óriáspapagájoknak készített Amazonia fa játékot. A változatos színek és formák folyamatos rágni-és rombolnivalóként szabnak gátat az unalomnak. Az arák imádják!

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >