Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Nektar-Vit nimfa papagájoknak 30ml

Nektar-Vit nimfa papagájoknak 30ml
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 11

Nektar-Vit egy ideális táplálékkiegészítő nimfa papagájok számára. Magas energiatartalmú, stabilizált táplálékkiegészítő vitaminozott nektár formájában nimfa papagájok számára. Megerősíti a közepes méretű papagájok kondícióját és általános immunrendszerét, pótolja a táplálkozás hiányosságait, rendszeres etetése egészségessé teszi a papagájt.

Hasonló termékek

Használat módja: adj naponta egyszer 12-20 csepp készítményt 100 ml friss vízhez vagy az etetés előtt néhány perccel az elkészített tápba.
Kiegészítő takarmánykeverék nimfa papagájok számára. 1 ml készítmény tartalma:
B1-vitamin 0.275 mg, B2-vitamin 0.275 mg, B12-vitamin 0.001 mg, C-vitamin 2.75 mg, E-vitamin (alfa-tokoferol 91%) 0.687 mg, PP-vitamin 2.2 mg, biotin 0.825 microg, d-pantoténsav 1.1 mg, kolin-klorid 11.0 mg, inazitol 0.275 mg, L-lizin 1.1 mg, DL-metanin 0.55 mg, glükóz 350 mg, színezék, tartósítószer.

Sötét, hűvös helyen tárolandó, gyerekek kezébe nem kerülhet.

A Tropical Nektar-Vit táplálékkiegészítő cseppek használata egyszerű. Az egyik lehetőség a friss ivóvízbe csepegtetni a táplálékkiegészítőt, ez bármilyen itatóval kivitelezhető, megfelelő hozzá az itatótál és az automata itatócső is. Ivóvízcsere után érdemes belecsepegtetni.

Az itatóberendezések rendszeres tisztítása egy nagyon fontos feladata. Hetente 1-2 alkalommal mosószerrel és szivaccsal el kell mosni őket és alaposan kiöblíteni. Utána feltölthetők friss vízzel, ebbe kell belecsepegtetni a Tropical Nektar-Vit-et a megadott arányban, a tál nagyságának és az ivóvíz mennyiségének függvényében. A víz mennyisége a papagájok számától változik, bár ők naponta általában csak 1-2 alkalommal isznak, a nyári hőségben a vízigény megnövekedhet.

És ha már hőség: a nimfa papagájok, de a többi papagájfaj is a kánikulában belefürdik az ivóvízbe. Ezzel akkor sincs baj, ha benne vannak a Tropical Nektar-Vit vitamincseppjei, így viszont egy részük kárba vész. Amikor a madarak végeztek a fürdéssel, mindenképpen le kell cserélni a vizet, hogy ne igyanak bele abba, amiben fürödtek. Érdemes beruházni egy, az áruházunkban is kapható fürdőtálba, erre hamar rászoknak, és nem az ivóvízben fognak pancsolni.

A másik lehetséges felhasználási mód, ha a papagáj ételére csepegtetjük a Nektar-Vit táplálékkiegészítőt. Erre a gyümölcsök a legalkalmasabbak, mert ezek szépen beszívják a cseppeket és evéskor így könnyen bejutnak a madár szervezetébe. A leginkább ideális az alma, a banán és a narancs, ezekbe percek alatt beszívódik a vitamin.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >