Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Eleség hullámos papagájnak, 400 gramm
Eleség hullámos papagájnak, 400 gramm
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Egyszerű magkeverék hullámos papagájok és más, hasonló méretű papagájok etetésére. Önetetőből felkínálva kiválóan etethető, a magok mérete ideális, az elfogyasztott magok héját időnként érdemes kikotorni az etető aljáról, hogy ne okozzon dugulást. Hasonlít a papagáj természetes étrendjéhez, amit a vadonban megszokott.


Összetétel: vörös köles, sárga köles, fénymag, zab.
Zacskós kiszerelés, 600 ml.
Alaptakarmány kistestű papagájoknak. A napi etetéshez ideális, de önmagában nem elégséges, ki kell egészíteni fürtös kölessel, valamint friss zöldségekkel (saláta, sárgarépa, brokkoli) és gyümölcsökkel (banán, mandarin, narancs) is.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >