Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Madárdoktor multivitamin 30ml

Madárdoktor multivitamin 30ml
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

A Madárdoktor multivitamin készítmény a kedvtelésből, háziasított körülmények között tartott papagájok számára optimális arányban és könnyen hasznosítható-emészthető formában tartalmaz vízben és zsírban oldódó, létfontosságú vitaminokat, melyekhez a madár más formában nem, vagy csak kis mennyiségben jut hozzá.


Növendék madaraknál alkalmazása elősegíti az egészséges csont-és porcnövekedést, az általános fejlődést, valamint a vérképzést és az izomzat gyors gyarapodását. Minden korcsoportban alkalmas az általános egészség megőrzésére, a vitaminhiány megelőzésére vagy megszüntetésére.

Adagolásával csökkenthetőek a stresszhatások káros következményei, valamint növelhető az állatok általános ellenálló-képessége, javítható a papagájok életminősége.

Összetétel: 1000ml-ben: A-vitamin 3 000 000 NE, D3-vitamin 600 000 NE, E-vitamin 2910 mg, B1-vitamin 400 mg, B2-vitamin 40 mg, B6-vitamin 400 mg, B12-vitamin 3 mg, Niacin 4 000 mg, Pantoténsav 1 600 mg, K-vitamin 400 mg, Biotin 10 mg, Kolin-klorid 3 000 mg, C-vitamin 6 000 mg.

Adagolás: általános adagja 1-2 csepp/100 ml ivóvíz. Kúraszerűen 5-7 napos kezelés javasolható, alkalmazása havonta egyszer ajánlott.

Kiszerelés: 30 ml

Hosszan lehetne sorolni azokat a vitaminokat, amik mind megtalálhatóak ebben a vitaminban. A United Pharma által fejlesztett Madárdoktor multivitamin kiválóan alkalmas a papagájok számára szükséges vitaminok pótlására.

Erőssége, hogy kitűnően hasznosul: ivóvízbe kell csepegtetni, így gyakorlatilag semennyi nem megy kárba belőle, nem fordulhat elő, hogy a papagáj esetleg kiválogatja az eleségből.

Emiatt kifejezetten ajánlott a már elválasztott korú kispapagájok fejlődésének elősegítésére, sokféle vitamint ők különösen jól tudják hasznosítani és igen nagy szükségük is van rá.

A szülőktől frissen elválasztott növendék papagáj élete eleinte rendkívüli módon stresszes, az odúból vagy tojóládából kikerülve egy ismeretlen világba csöppen, sokszor ez az emberrel való első találkozás időszaka is. Az önálló táplálkozásra való áttérés se mindig zökkenőmentes, és eleinte bizonyos ételekkel nehezen is birkózik meg.

Ebben a korban elképesztő sebességgel nőnek és fejlődnek, ilyenkor alakul ki a csőr és a csontozat és a tollak is növekedésnek indulnak. A többi állathoz hasonlóan a papagájok fejlődésére is tökéletesen igaz, hogy amit ebben a korban nem kapnak meg, amire szükségük lenne és amiben hiányt szenvednek, az a későbbiekben semmilyen módon nem pótolható. Ezért fontos a kicsik számára a megfelelő vitaminbevitel.

A United Pharma Madárdoktor multivitamin stresszcsökkentő hatása miatt kifejezetten ideális ebben a korban és időszakban, de felnőtt papagájok vitamin-utánpótlására is hatékony.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >