Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Mello-Vit hullámos papagájoknak 30ml

Mello-Vit hullámos papagájoknak 30ml
Házhoz szállítás (1900 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

A Mello-Vit hullámos papagájoknak készült vitamincseppet többféle módon is lehet használni. Csepegtethető ivóvízbe, rátehető gyümölcsre vagy pelletre illetve jól működik magkeverékek esetében is. Az előírt adagolásban 2-3 havonta egy hétig érdemes adni a madaraknak, kúraszerűen alkalmazva, utána szünetet kell tartani.

Hasonló termékek

Mikroelemek hullámos papagájok számára, a nélkülözhetetlen emészthető jóddal. Javítja a kondíciót, erősíti az immunrendszert és fokozza a vitalitást.
A készítményben található mikroelemek: magnézium, kalcium, vas, mangán, cink, jód, kobalt, szelén.
Naponta 10-12 cseppet kell tenni belőle a papagáj eleségére vagy ivóvizébe vagy kb 50 grammnyi tápba. Az ivóvíz ízét nem rontja el, a madarak ugyanúgy meg fogják inni.
Száraz, hűvös helyen kell tárolni, gyerekek elől el kell zárni, emberi fogyasztásra nem alkalmas.

A tapasztaltabb gazdik pontosan tudják, hogy a háznál tartott madarak etetésekor a legváltozatosabban összeállított eleséggel sem lehet kielégíteni a madarak vitaminigényeit. Ennek többek között az is az oka, hogy a hazai, azaz európai zöldségesnél beszerezhető gyümölcsök, zöldségek variációja a papagájfajok őshazáját jelentő dzsungelben és az esőerdőkben megtalálható felhozatalhoz képest erősen korlátolt.
A papagájok gyakran falkába verődve szállnak egész távol az élőhelyüktől csak azért, hogy egy bizonyos fajta anyagból feltankoljanak, feltöltve vele a szervezetüket egy időre. Ilyen papagájcsapatokról többféle film is kering a nagy videómegosztó portálokon, lenyűgöző látvány, ahogy löszfalakon lógva bontják az agyagot, vagy a tengerparton falják a kisodródott kagylóhéjakat.
A másik hiányzó komponens a napfény. A szabadon élő papagájoknak egész biztos nincs D-vitamin hiányuk, de a ketrecben tartott madarak közül sokan szinte egyáltalán nem találkoznak közvetlenül (nem ablak által megszűrve) a napfénnyel.
Azt nem nehéz belátni, hogy milyen negatív élettani hatásokkal járhat a vitaminhiány. Ezért érdemes a Mello-Vit hullámos papagájoknak kiegészítőt alkalmazni, leginkább időszakos jelleggel, mert a túl sok vitaminnak nincs haszna, nem tudja feldolgozni a madár szervezete. Ezért ki kell alakítani valamilyen rendszert, például évszakonként kúra jelleggel adagolni a Mello-Vit-et egy héten keresztül, és utána 1-2 hónap szünetet tartani a következő adagolás megkezdéséig.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >