Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g

Vitaminok andulka hullámos papagájnak 20g
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

Ez a keverék tökéletes ásványianyag-és vitaminforrás a papagáj általános egészségének megőrzéséért. Madarunk a napi táplálékból nem jut hozzá ahhoz a vitaminmennyiséghez, amire szüksége lenne és amit természetes életformájában napi szinten megkap. Ezt a hiányt pótolni kell, hogy a madár hosszú életű legyen.

Hasonló termékek

Vitamin hullámos papagájoknak 20g

Kiegészítő eledel papagájoknak. Vitaminokban áztatott magkeverék. A zacskó tartalmát a papagáj szokásos eledeléhez kell keverni.

Összetevők: kanáriköles, kendermag, hámmentes zab, köles, vörös köles, lenmag.

Analitikai összetevők: nátrium 0.001 g, hamu 0.008 g, K3-vitamin 0.3 mg, B1-vitamin 0.16 mg, B2-vitamin 0.6 mg, B6-vitamin 0.3 mg, B12-vitamin 1.6 mcg, C-vitamin 4.0 mg, biotin 2.0 mcg, niacin 2.4 mg, kalcium-pantotenát 1.0 mg, természetes színezék.

Sötét, száraz helyen tárolandó.
Szavatossági idő: lásd a csomagoláson, gyártás ideje 24 hónappal a szavatossági idő lejárata előtt.

A hullámos papagájról elmondható, hogy fajtájának messze legaktívabb tagja. Aki látott már videót a vadon élő csapatokról (a youtube-on sok ilyen fellelhető), azt bizonyára letaglózta, ahogy ezrével vonulnak, repülnek és csivitelnek egész nap. Ez a rengeteg energia a jó életkörülmények, azon belül pedig a változatos és kielégítő táplálkozás eredménye.

Fogságban tartva arra kell törekedni, hogy ehhez hasonló életérzést tudjuk biztosítani tollas kedvencünknek, mert így lesz élete hosszú és boldog. Háznál tartva a táplálkozási lehetőségek szűkösebbek, nehéz felvenni a versenyt a trópusi éghajlat zöldség- és gyümölcsgazdagságával. Egy kis mesterséges segítség viszont sokat tud javítani a helyzeten, és itt jönnek képbe a vitaminkészítmények.

A háziállatok takarmányozásában hatalmas tapasztalattal rendelkező Nestor gyártó Vitaminok andulka hullámos papagájnak készítménye hathatós segítséget nyújt a papagáj egészségének megőrzésében.

Sokféle vitamint tartalmaz, a benne lévő magok ezeknek a vitaminoknak a keverékébe vannak beáztatva, melyeket az adagolás során a madár napi eledelébe kell belekeverni, a csomagoláson feltüntetett adagolás szerint.

Az egészséges és vitaminokkal, ásványi anyagokkal megfelelően ellátott hullámos papagáj a nap legnagyobb részében aktív, ugrál, szövegel és játszik, a ketrecből kiengedve szívesen repked a szobában. Ezt a fajta jóllétet háziasított tartásnál a különféle táplálékkiegészítők, így a Nestor Vitaminok andulka hullámos papagájnak segítenek elérni és hosszú távra megtartani.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >