Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Ásványi blokk kalciummal és osztrigával 200gr

Ásványi blokk kalciummal és osztrigával 200gr
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 5

Az egészséges táplálkozás észszerű kiegészítője. Számos ásványi anyagot és kalciumot tartalmaz, amelyek fontosak a csontváz, az izmok és az egészség védelmében. Száraz, hűvös helyen tartandó. Összetétel: ásványok (8% szemcsés osztrigahéj). Analitikai alkotóelemek: 41,5% kalcium, 0,03% foszfor, 0,3% nátrium.

Hasonló termékek

Súlya 200 gramm. Ásványi anyagokat és sok kalciumot tartalmaz. A ketrec oldalára vagy az egyik ülőfához kell rögzíteni, a kockából kiálló tartódrótnál fogva. A papagájok ösztönösen tudják, hogy mikor és mennyit ideális enniük belőle.
- Kiváló ásványianyag-kiegészítés és unaloműző is egyben
- Nagyszerű kalciumforrás a madarak optimális egészségéért
- A rágási tevékenység lefoglalja a madarakat
- Elősegíti az általános egészséget és a jó emésztést, valamint segít az erős csontozat építésében.

Ásványi blokk kalciummal és osztrigával díszmadarak számára. Az osztrigák több, mint 200 millió éve léteznek bolygónkon, az evolúció során több faj és ezeken belül sok család fejlődött ki belőlük. Fontos ökológiai szerepet játszanak a tengerpartokhoz közeli vizekben, valamint sok tengeri (és amint az ebből a termékből is látható, nem tengeri) élőlénynek szolgálnak táplálékul.

A papagájoknak egész életük során folyamatosan szükségük van ásványi anyagokra, bizonyos időszakokban többre, ilyen a szaporodás és a tollváltás, míg máskor kevesebbel is beérik. A különféle betegségekből való felépülés időszakaiban is nagy szükségük van arra az extra tápanyagra, amit a Ásványi blokk kalciummal és osztrigával megad nekik.

A tömböt a rögzítőfül segítségével fel kell erősíteni a kalitka vagy a ketrec rácsozatára. Röpdében, madárházban tartott papagájoknál kreatívabbnak kell lenni és keresni kell egy megfelelő helyet az egyéni adottságok szerint. A lényeg, hogy a madarak könnyen elérjék és ne piszkítsanak rá. Adagolásra itt nincs szükség, a papagáj ösztönösen tudja, mikor, milyen időközönként kell ennie belőle, ezt a természetben is megoldják maguknak.

A tömb erős, kemény anyaga alaposan megdolgoztatja a papagájcsőrt, ezért rendszeres tornagyakorlatnak sem utolsó és a madár csőrének kopását is elősegíti. Rágás hiányában a folyamatosan növekvő csőr túl nagy méretű lesz, de ez a kiegészítő erre is megoldást nyújt. Segíti továbbá a tollváltást és a tojásrakás időszakában kritikus fontosságú kalcium-pótlást is megoldja.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >