Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Gyümölcsös dupla rúd hullámos paparájnak

Gyümölcsös dupla rúd hullámos paparájnak
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Kifejezetten ideális jutalomfalat tanítási gyakorlatokhoz - a Gyümölcsös dupla rúd hullámos papagájnak, két darabos papagáj-eleség erre a célra és mindennapi etetésre is egyaránt megfelel. A keményre sütött finomságokkal sokáig elszórakoznak a hullámos papagájok, vele edzéssé válik a napi táplálkozás.

Hasonló termékek

Kiegészítő takarmány. Összetétel: búzaliszt, sárga köles (27%), vörös cirok, bodzabogyó (3.5%), vörös köles (2.5%), nigermag (2%), sáfránymag, narancshéj (2%), kókuszreszelék (1.5%), alma (1.5%), élesztő. Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: festékek.
Analitikai összetevők: nyersfehérje (Kjeldahl-módszer) min 10.6%, nyerszsír min 3.1%, nyersrost max 5.3%, nyershamu max 4.8%, páratartalom max 12%.
Táplálkozási javaslatok: alapvető élelmiszerek finomsággal való kiegészítésére.

Gyümölcsös dupla rúd hullámos papagájnak, 90 gramm, 2 darab egy csomagban. Ez a magos rágórúd bátran ajánlott hullámos, kecske, nimfa, sándor illetve szinte bármilyen fajú papagájok számára. Egyszerre finom és egészséges táplálék, és hosszútávú elfoglaltságot nyújtó szórakozás is, amely a természetes körülmények közötti eledel-begyűjtésre hasonlítva a finomságok keresésére és szedésére ösztönzi a madaradat, akinek így meg kell dolgoznia a betevőért. A sült rudak, melyeket különféle magok segítségével turbóztunk fel, a szórakozás biztosításával segítenek felszabadítani a mindennapjaikat sokszor zárt térben töltő madaraink fölös energiáját. Ráadásul a fa középlécnek köszönhetően ez a termék aktívan hozzájárul a karmok és a csőr kopásához is, mert a magok lerágása után ezt a papagáj szétrágcsálja. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hagyományos sütőipari technológián alapuló termék, melyet három különböző fokozatban sütöttek ki, emiatt különlegesen kemény és tartós a végeredmény.

A papagájok a természetben állandóan rágnak. Ezt a jellemvonásukat és a rágásra való kiemelkedően nagy igényüket fogságban tartva is megőrzik, így kifejezetten ajánlott valami olyan dolgot adni nekik, amit erre a célra szánunk, máskülönben a lakóhelyük nem rágásra való részei, ennél is szerencsétlenebb esetben pedig a lakás bútorzata vagy berendezési tárgyai látják majd kárát a rágáshiánynak. A papagájt a legsikeresebben a rágni való ízével, állagával és kialakításával lehet a megfelelő irányban tartani, erre kiválóan alkalmas a Gyümölcsös dupla rúd. A rudat egyszerűen fel kell lógatni a papagáj élőhelyére egy jól elérhető helyre, és onnantól nagyon hamar meg fogja szeretni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >