Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Classic nagypapagáj-eledel, 1kg

Classic nagypapagáj-eledel, 1kg
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.2 / 6

A nagytestű papagáj-fajoknak megfelelő, teljes értékű takarmány, amelyet szakemberek fejlesztettek ki és kiváló minőségű, rendszeresen bevizsgált vetőmagból állítottak elő. A kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arányt hőkezelt kagylóhéjakkal gazdagítja, nélkülözhetetlen vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz.

Hasonló termékek

Komplex takarmány minden nimfa papagáj és rosella számára.
Összetétel: La Plata köles, manna köles, kanári fűmag, ezüst köles, kardiomag, japán köles, fűmag, szenegál köles, kendermag, lenmag, repce, hámozott zab, Niger vetőmag, kagylóhéj 2%, édeskömény
Adalékok: A-vitamin 6200 i.E., C-vitamin 80 mg, D3-vitamin 838 i.E., E-vitamin: 53,1 mg
Technológiai adalékok: 0,66 mg butilhidroxi-toluol, 0,66 mg butil-hidroxi-anizol, 0,286 propil-gallát

Analitikai összetevők: fehérje 12,3%, zsírtartalom 11,7%, nyersrost 10,0%, nyers hamu 5,1%, nedvesség 9,4%, kalcium 0,9%, foszfor 0,5%

Naponta körülbelül a testtömeg 5%-át ajánlott etetni. Mesterséges színezékek vagy tartósítószerek nélkül.

A JR Farm termékei egyre népszerűbbek a hazai piacon. A sorba az 1 kilogrammos kiszerelésű Classic nagypapagáj-eledel is beleillik: ez a komplex, a nimfáknak, kecske papagájoknak, nappapagájoknak és roselláknak ideális magkeverék sokféle kölest, zabot és édesköményt is tartalmaz, emellett extra adalékként kagylóhéj is megtalálható benne, ezzel segít fedezni a papagájok ásványianyag-igényét.

A felsorolt, kis- és közepes testű papagájok mozgásigénye meglehetősen nagy, bár ők is sokszor pihennek és tollászkodnak nap közben, de nagy rokonaikhoz képest sokat ugrálnak és repülnek is, ha van rá hely (és legyen nekik, mert a repülésre is alkalmas méretű lakóhely alapfeltétele a papagájok megfelelő tartásának).

A JR Farm Classic nagypapagáj-eledel a sokféle magnak és a rengeteg vitamindús összetevőnek köszönhetően képes biztosítani azt az energiamennyiséget, ami az aktív élethez feltétlenül szükséges. Fehérje, zsírtartalom- és rostértéke magas, sokféle vitamint tartalmaz. Más, akár egyszerűbb takarmányokkal keverve vagy kombinálva is etethető. Tökéletesen jól illenek egymáshoz az áruházunkban is kapható különféle vitaminnal dúsított magokkal.

A nimfák napi táplálékigénye teljes testtömegük 5-7%-a. Ezt az igényt részben magokkal, például JR Farm Classic nagypapagáj-eledellel, részben pedig friss zöldségekkel és gyümölcsökkel lehet kielégíteni. Zöldségből a konyhakerti alapok, például paprika, paradicsom, sárgarépa, borsó, gyümölcsből pedig a trópusi fajták, mandarin, banán, illetve a hazaiak közül dinnye, alma, körte, eper is adható.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >