Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Epres dupla rúd hullámos papagájnak, 90 gramm

Epres dupla rúd hullámos papagájnak, 90 gramm
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Napi ennivaló, vagy akár jutalomfalat is lehet a nevelési gyakorlatokhoz - az Epres dupla rúd hullámos papagájnak, 2 darabos papagáj-eleség mindkettőre tökéletesen megfelel. A keményre sütött finomságokkal sokáig elszórakoznak a madarak, tornagyakorlattá válik a táplálkozás így az unalmat sikerül messzire elűzni.

Hasonló termékek

Összetétel: sárga köles (44,5%), búzaliszt, vörös cirok, szárított eper (4%), nigermag (2%), lenmag (7%), élesztő.
Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: festékek.
Analitikai összetevők: nyersfehérje (Kjeldahl-módszer) min. 9.7%, nyerszsír min 4.1%, nyersrost max 7.3%, nyershamu max 5%, páratartalom max 12%.
Táplálkozási javaslatok: alapvető élelmiszerek finomsággal való kiegészítése.
Kizárólag természetes anyagokból, kiváló összetevőkből, 3 különféle fokozaton keményre sütve.

Epres dupla rúd hullámos papagájnak, 90 gramm, 2 darab egy csomagban. Ez a magos rágórúd bátran ajánlott hullámos, de akár kecske, nimfa, sándor illetve más papagájok számára. Nemcsak finom, egészséges táplálék, hanem sok elfoglaltságot nyújtó szórakozás is, amely a természetes körülmények közötti táplálékszerzésre hasonlítva a finomságok keresésére és szedésére ösztönzi a madaradat. A sült rudak, melyeket eper és különféle magok segítségével turbóztunk fel, a szórakozás biztosításával segítenek felszabadítani a mindennapjaikat zárt térben töltő madaraink fölös energiáját. Ráadásul a fa középlécnek köszönhetően ez a termék aktívan hozzájárul a karmok és a csőr kopásához is. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hagyományos sütőipari technológián alapuló termék, melyet három különböző fokozatban sütöttek ki, emiatt különlegesen kemény a végeredmény.

A papagájok a természetben rengeteget rágnak. Ezt a jellemvonásukat és a rágásra való kiemelkedően nagy igényüket fogságban tartva is megőrizték, így kifejezetten célszerű valami olyan dolgot rágatni velük, amit erre a célra szánunk, máskülönben a lakóhelyük nem rágásra való részei, ennél is szerencsétlenebb esetben pedig a lakás bútorzata vagy berendezési tárgyai látják majd kárát a rágáshiánynak. A papagájt a legsikeresebben a rágni való ízével, állagával és kialakításával lehet a megfelelő irányban tartani, erre kiválóan alkalmas az Epres dupla rúd. A rudat egyszerűen fel kell akasztani a papagáj élőhelyére egy jól elérhető helyre, és onnantól nagyon hamar meg fogja szeretni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >