Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Classic óriáspapagáj-eleség, 1 kg

Classic óriáspapagáj-eleség, 1 kg
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A napi etetési igény nagyban különbözik a madárfajtól és a madár életkorától függően. Az igény felmérése általában az, hogy eleinte többet adjunk enni a madárnak, hogy lássuk, mi az a mennyiség, amit már nem eszik meg. A helyes, naponta adandó mennyiség általában a testtömeg 5%-a körül szokott lenni.

Hasonló termékek

Összetevők: szívmag, csíkos napraforgómag, manna köles, kanári fűmag, kukorica, hajdina, La Plata köles, milo, búza, rizs, hámozott zab, kendermag, mung bab, fehér napraforgómag, derby zab, borsó, csipkebogyó, sütőtök-mag.

Adalékanyagok: A-vitamin (retinil-acetát formájában) 13 450 i.E., C-vitamin (askorbil-monofoszfát formájában) 100 mg, D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 910 i.E., E-vitamin (mint minden rac-alfa-tokoferil-acetát) 27,5 mg; E-vitamin (RRR-alfa tokoferil-acetát formájában) 32 mg

Technológiai adalékanyagok: 0,66 mg butilezett hidroxi-toluol, 0,66 mg butilezett hidroxi-anizol, 0,266 propil-gallát.

Nyers zsír 11,4%
Páratartalom 10.3%
Kalcium 0,9%
Nyersfehérje 12,5%
Nyers hamu 4,7%
Foszfor 0,5%
Nyersrost 10,7%

A nagytestű papagájok gazdái tökéletesen tisztában vannak madaruk rendkívül válogatós étkezési szokásaival. És ha ez önmagában még nem lenne elég bosszantó, ezek a papagájfajok még pazarolnak is. Ez azt jelenti, hogy sokszor az eleség jelentős része (a százalékokkal kapcsolatos vélemények megoszlanak és persze az egyedek között is nagy eltérést mutat a harácsolásra való hajam) hasznosítatlanul, a ketrec vagy a madárház padlóján köt ki.

A pazarlás akkor gond igazán, ha alul föld vagy növények, esetleg pázsit van, mert innen a ledobott mag már nem kerül vissza az etetőbe és a nagytestű papagájok nem szeretnek lemenni a földre, ritka az, ha valamelyik sikerül ránevelni erre.

A JR Farm által gyártott Classic óriáspapagáj-eleség igyekszik hathatós megoldást kínálni a válogatás és a pazarlás jelenségére: húszféle, kiváló minőségű, válogatott összetevőből álló eleségében az összes óriáspapagáj-kedvenc előfordul valamekkora mennyiségben. Ez a színes takarmány így tulajdonképpen önmagát eteti, a sok összetevő a takarmányozási hatékonyság növelését szolgálja.

A JR Farm Classic óriáspapagáj-eleségben megtalálható kukorica, búza, kölesfélék, zab és napraforgó is, ezért ez egy meglehetősen összetett, mégis barátságos árú (1350 Ft / kilogramm) alaptakarmány. Célszerű nagyméretű, magas falú etetőbe adni, ezzel ugyanis a pazarlás csökkenthető valamelyest. Naponta adhatók mellé friss gyümölcsök, zöldségfélék (saláta, répa, tyúkhúr, paprika) és diófélék is (hagyományos dió, mogyoró, mandula).

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >