Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Max menü hullámos papagáj

Max menü hullámos papagáj
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.0 / 3

Kiki Max menü, teljesértékű élelem hullámos papagájok részére. A papagájtartás egyik legnagyobb kihívása az etetés, mert ezek az egzotikus madarak a természetben megszokták a változatosságot. Ez a keverék segít megoldani a kihívást, mert sokféle tápláló alapanyagot tartalmaz és a papagájok is imádják.


Beltartalom: nitrogéntartalmű anyagok 13.12%, nedvesség 11.59%, zsíradék 4.71%, rostanyagok 7.75%, hamu 2.65%, kalcium 0.13%, foszfor 0.18%, nátrium 0.05%. Összetétel: sárgaköles, vörösköles, fehérköles, háncsolt zab, szilmag, szárított virág, vitamingolyók. Vitaminok 1kg eleségben: A-vitamin 8.500 m.e., C-vitamin 20mg, E-vitamin 15 m.e. Etetési útmutató: naponta 2 kanál papagájonként. Szavatossági idő a csomagoláson feltüntetve.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >