Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Max menü hullámos papagáj eleség

Max menü hullámos papagáj eleség
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.2 / 5

Kiki Max menü, teljes értékű élelem hullámos papagájok részére. A papagájtartás egyik legnagyobb kihívása az etetés, mert ezek az egzotikus madarak a természetben megszokták a változatosságot. Ez a keverék segít megoldani a kihívást, mert sokféle tápláló alapanyagot tartalmaz és a papagájok is imádják.

Hasonló termékek

Beltartalom: nitrogéntartalmu anyagok 13.12%, nedvesség 11.59%, zsiradék 4.71%, rostanyagok 7.75%, hamu 2.65%, kalcium 0.13%, foszfor 0.18%, nátrium 0.05%. Összetétel: sárgaköles, vörösköles, fehérköles, háncsolt zab, szilmag, szárított virág, vitamingolyók. Vitaminok 1kg eleségben: A-vitamin 8.500 m.e., C-vitamin 20mg, E-vitamin 15 m.e. A Max menü hullámos papagáj eleség ízletes és változatos takarmány díszmadarak számára. Etetési útmutató: naponta 2 kanál papagájonként. Szavatossági idő a csomagoláson feltüntetve.

A világ máig legnépszerűbb, otthon tartott madara a hullámos papagáj. Bár néhány társa, például a kecske, a nimfa vagy a sándor papagájok népszerűsége szintén meredeken emelkedik, a kis igényű és nagyon szeretetteli hullámosnak érdemi kihívója nincs, és előnyös tulajdonságai miatt nem is lehet.

A hullámos papagáj etetése nem bonyolult, ha betartunk néhány alapvető szabályt. Az egyik legfontosabb a naponta cserélt friss ivóvíz, és a hozzá tartozó önitató vagy vizestál rendszeres fertőtlenítése és elmosása. Az ivóvízbe időnként érdemes egy kis vitamint vagy táplálék-kiegészítőt is bekeverni az előírt adagolás szerint, ezek áruházunkban is beszerezhetőek a Gyógyszer kategória alatt.

A másik lényeges dolog a megbízható, állandó minőséggel rendelkező magkeverék, mely az etetés alapját jelenti, ennek tökéletesen megfelel a Kiki Max menü hullámos papagájok számára készített változata. Az alapvetőnek számító kölesféléken kívül a Max menü hullámos papagáj eleség szárított virágokat is tartalmaz, amiről kevesen tudják, hogy a papagájok imádják őket. Érdemes tavasszal virágszirmokat szórni a ketrec aljára, a madár örömmel fog eszegetni belőlük (ez nem csak a hullámos papagájok esetén működik, az egész nagyok is buknak erre a csemegére).

A Kiki Max menü hullámos papagájok számára egy tökéletes, napi szinten adható alapeleség, adagolható önetetőbe és a ketrec aljára tehető etetőtálba is. A délelőtt vagy reggel adott gyümölcs és zöldség elfogyasztása után érdemes megtölteni vele az etetőt, a nap végével a héjakat és a maradékot le kell dobni a ketrec aljára, mert innen még össze fogják szedni a papagájok és így kevesebb lesz a pazarlás, ami egy súlyos és állandó probléma ezeknél a háziállatoknál.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >