Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Eledel nagypapagájoknak, Tropifit, 1 kg

Eledel nagypapagájoknak, Tropifit, 1 kg
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 4

Gondosan válogatott, természetes összetevőkből álló kivételesen gazdag eledel nagy papagájok számára. Az eledel többek között csíkos és fehér napraforgót, kardi magot (pórsáfrány mag), tökmagot, borsót, mungóbabot, valamint szárított gyümölcsöt (alma, ananász, banán, datolya) és zöldséget (sárgarépa, cékla, csicsóka) tartalmaz.

Hasonló termékek

Az eledel összetételét almát és földimogyorót tartalmazó búzagranulátum teszi változatosabbá, melyek összetevőit az extrudálásnak köszönhetően tökéletesem megemésztik a papagájok. A zöld, a fekete és a fehér bors valamint a chilipaprika, a vadrózsa, a földimogyoró és a dió, valamint a további összetevők gazdag ízvilága falásra ösztönzi a madarakat, míg a táplálékban található tápanyagok változatossága kiváló kondícióban tartja őket és gyönyörű tollazatot biztosít nekik.

Teljes értékű takarmánykeverék nagytestű papagájok részére. Összetétel: magvak (ebből napraforgó 24%, pórsáfrány 10%, tökmag 4%, borsó 3%, mungóbab 2%, bors 0.5%), gyümölcs (granulátumban található szárított alma 2%, szárított alma 2%, szárított ananász 1%, szárított banán 1%, szárított datolya 1%, vadrózsa szárított áltermése 0.5%), zöldség (szárított sárgarépa 2%, szárított cékla 2%, szárított csicsóka 1%, chilipaprika 1%), mogyorófélék (földimogyoró 3%, dió 1%), gabona.

Analitikiai összetevők: nyersfehérje 12%, nyersolajok és zsírok 15.3%, nyersrost 12.5%, nedvesség 8.5%.

Kevés olyan komplex és hatékony magkeverék létezik ma a piacon a nagytestű papagájfajok számára, mint a Tropifit Eledel nagypapagájoknak keveréke. Aki ismert már közelről ilyen nagytestű madarat, az tudja, hogy az etetésük egy komoly kihívás: egyszerre válogatnak és pazarolnak is. Különösen az arák tekintetében nagy a kihívás.

Velük kapcsolatban egy gyakori hiba, hogy szinte csak diófélékkel etetik őket, mert azt a nap bármely szakában hajlandóak befalni. Ez egy hibás módszer, mert bár az etetés sikeres és a pazarlás is kisebb arányú, a papagáj közel sem kap meg mindent, amire a szervezetének szüksége van. A természetben kevesebbet válogatnak és sokkal több ételt mondhatni kénytelenek is megenni, mert ott nincs mindig dió a ládából.

A Tropifit Eledel nagypapagájoknak egy hathatós megoldás, mert rengeteg olyan dolog van benne, ami a nagytestű papagájnak alapvető szükséglete, és amit szívesen is fogyaszt. Ezzel a keverékkel megfelelő mennyiségű magféléhez, gyümölcsökhöz és zöldségekhez jut hozzá a madár. Diókat, mogyorókat csak alacsony arányban tartalmaz, ezeket célszerű külön etetni vele.

A friss zöldséget, gyümölcsöt, lágyeleséget, főtt tojást mindig a reggeli órákban kell adni, ilyenkor éhesebbek és sokkal kevésbé válogatósak, szinte mindig megeszik, amit kapnak. A szokástól és a gazdi lehetőségeitől függően délutáni vagy kora esti etetés alkalmával először a Tropifit Eledel nagypapagájoknak keveréket, majd a dióféléket és mogyoróféléket kell felkínálni. Ezzel a sorrenddel érhető el a legjobb takarmányhasznosítás.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >