Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Nimfa papagáj 1kg magkeverék, Prestige

Nimfa papagáj 1kg magkeverék, Prestige
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

A papagáj akkor érzi jól magát és akkor lesz a legjobb egészségi állapotban, ha rendszeresen kap tojástartalmú élelmet, vitaminokat és / vagy ásványi anyagokat. A Prestige eleségek megfelelnek a papagájetetés kihívásainak, emellett finomak is. Lényeges, hogy időben frissítsük a takarmányt és az ivóvizet.

Hasonló termékek

Kiváló minőségű vetőmag-keverék
- Ideális nagy papagájok számára
- Alapvető takarmány a sikeres tenyésztés piacán
- Napraforgómag nélkül

Összetétel
Kanárimag 26%, sárga köles 22%, fehér köles 20%, japán köles 7%, hámozott zab 7%, páfrányvirág 5%, hajdina 4%, lenmag 3%, kendermag 3%, hántolatlan rizs 2%, nigérmag 1%
Analitikai alkotóelemek
Fehérje 14,00%, zsírtartalom 8,50%, nyersrost 7,50%, nyers hamu 3,50%, kalcium 0,06%, foszfor 0,30%, lizin 0,36%, metionin 0,30%, treonin 0,44%

A Versele-Laga Prestige eleségcsaládja nem véletlenül az egyik légnépszerűbb a piacon. Ez a márkanév mára egybeforrt a minőség garanciájával, nagyon sok gazdi és még több papagáj megelégedettségét szolgálva - nem véletlenül szerepel rajta a tenerifei Loro Parque-nak, a világ legnagyobb papagájparkjának a logója, ők is a Versele-Laga Prestige-t ajánlják.

Ennek az eledelnek az egyik legnagyobb erőssége a minőségi alapanyag. Kizárólag elsőosztályú magokból lett összeállítva, hogy a papagáj egész biztos a legjobbat kapja minden nap. Emellett rendkívül sokszínű eledel is, több, mint 10-féle magot tartalmaz, ennek köszönhetően a madár rendkívül változatos táplálásban részesül még akkor is, ha másmilyen magkeveréket egyáltalán nem kap.

100%-ig természetes alapanyagokból készült, adalékanyagok alkalmazása nélkül. Kecske papagájok, nimfa pőapagájok, kis-és nagy sándor papagájok és a hozzájuk hasonló takarmányozási igényekkel rendelkező papagájfélék ideális mindennapi eledele.

A Versele-Laga Prestige papagájeleséget naponta lehet adni a madaraknak. A vedlési vagy szaporodási időszakban célszerű vitaminkeverékekkel, ásványi anyagokkal kiegészíteni. Nem szabad megfeledkezni a papagájok napfény-igényéről sem, mely a megfelelő D-vitamin szint alapvető feltétele.

A magkeverék mellé etethető még az áruházunkban is kapható fürtös köles, és rendszeresen kell kapniuk friss zöldségféléket és gyümölcsöt is, például banánt, narancsot, paprikaféléket, salátát, répát.

Érdemes rendszeres megfigyelés alatt tartani a papagáj súlyát, erre vannak kifejezetten nekik kifejlesztett digitális mérlegek. Bár a Versele-Laga Prestige termékek egyáltalán nem hizlalók, nem kielégítő mozgással kombinálva a papagájok súlya gyarapodásnak indulhat, ezért is lényeges olyan gyakran átmozgani őket például röptetéssel, amilyen gyakran csak lehet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >