Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés
Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g
Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g
Házhoz szállítás (1200 Ft)
PickPackPont átvétel (1400 Ft)
Szállítási idő: 2 munkanap
PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés
Értékeld! 
Értékelés: 3.5 / 2

A madár élőhelyén fellógatott karika csipegetése a természetes környezetében mindennapos, de a fogságban tartva hiányzó, hasznos erőkifejtésre készteti a papagájt, és megfelelő elfoglaltságot nyújt részére Így a madár nem unatkozik, le tudja foglalni magát, minek következtében jó közérzete állandósul.


A Yoyo Mézeskarika papagájoknak egy nagy tápértékű kiegészítő takarmány és csemege, mely a magok mellett gyümölcsleveket és vitaminokat is tartalmaz, a madarat jó kondícióban tartja, megóvja az egyoldalú táplálkozásból eredő megbetegedésektől, vitaminhiánytól. Összetevők: fehérköles, vörösköles, fénymag, napraforgó, gyümölcsíz.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >