Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g

Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak 70g
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.6 / 9

A madár élőhelyén fellógatott karika csipegetése a természetes környezetében mindennapos, de a fogságban tartva hiányzó, hasznos erőkifejtésre készteti a papagájt, és megfelelő elfoglaltságot nyújt részére Így a madár nem unatkozik, le tudja foglalni magát, minek következtében jó közérzete állandósul.

Hasonló termékek

A Yoyo Mézeskarika papagájoknak egy nagy tápértékű kiegészítő takarmány és csemege, mely a magok mellett gyümölcsleveket és vitaminokat is tartalmaz, a madarat jó kondícióban tartja, megóvja az egyoldalú táplálkozásból eredő megbetegedésektől, vitaminhiánytól. Az evés ennek a különleges alakúra készített takarmánynak köszönhetően szórakozás is lesz egyben, mert a papagájok úgy lógnak róla és hintáznak evés közben, mintha csak az esőerdőben lennének.
Összetevők: fehérköles, vörösköles, fénymag, napraforgó, gyümölcsíz.

Azt minden gazdi tudja, hogy a papagájoknak a magok jelentik az alapvető táplálékot (emellett persze azért másra, például friss gyümölcsökre és zöldségekre is szükségük van). A magok felkínálásának azonban sokféle módja létezik, a változatosság pedig igen fontos eleme az etetésnek, mert ezek a madarak a természetben is rengeteg féle eleség közül válogathatnak és válogatnak is, nem viselik jól az alaptermészetükkel és igényeikkel ellentétes, erőltetett monodiétát.

A mézeskarika egy kiegészítő eledel, amivel egy kicsit feldobható a papagáj táplálkozása. A méz miatt imádják, hiszen minden egzotikus madár édességimádó (cukrot viszont nem ehetnek). A karika a táplálkozás változatossá tétele mellett a szórakoztatásnak is kiváló eszköze: érdemes kifejezetten nehezen elérhető helyre fellógatni a ketrecen belül, amit a papagáj nehezen ér el, mert így kvázi rá van kényszerítve a tornázásra-mászásra, és ez a finomság bőven van annyira inspiráló, hogy hajlandó legyen küzdeni érte.

A méz mellett a karika extra összetevője a gyümölcsaroma. Ezeket az alapanyagokat sütőben megsütik, így az egész eleség kemény lesz, az összetevők átveszik egymás ízét és a madárnak is sok bontómunkára van szüksége, hogy hozzáférhessen a táplálékhoz - a rombolásnál pedig ők semmit nem szeretnek jobban.

Hogy érdemes adagolni? Hetente, kéthetente lehet betenni 2-3 papagájjal számolva 1 db karikát a ketrecbe vagy a röpdébe, a rögzítésre szolgáló dróttal fellógatva. Sok papagáj esetén arányosan több Yoyo Mézeskarika nagypapagájnak termékre lesz szükség, hogy ne legyen körülötte veszekedés-verekedés. Jutalomfalatként alkalmazva az edzések végével be kell csomagolni fóliába vagy ezüstpapírba, és olyan helyre kell eltenni, ahol a papagáj nem fér hozzá (ha ugyanis hozzáfér, akkor jutalomként kevésbé lesz hatékony és inspiráló).

A sült kivitel miatt a karika kemény, ezért a közepében lévő drótról szép lassan fog lekopni a táplálék. Ha semmi nem maradt rajta, a drótkeretet ki kell dobni, nem szabad a ketrecben hagyni üresen, mert balesetveszélyes lehet.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >