Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Coral Calcium szerves kálcium 40g

Coral Calcium szerves kálcium 40g
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.7 / 3

Az őrölt fosszilis korallzátony nagy és természetes kalciumforrás. Tartalmaz magnéziumot, vasat, káliumot és nyomelemekben is gazdag, mint: szelén, foszfor, jód, kén. Erősíti a csontokat és a tollakat, segít vedlés idején, javítja az emésztést és szabályozza a testfolyadékok, azaz a vér és a nyirok pH-ját.

Hasonló termékek

A Coral Calcium szerves kálcium eltávolítja a toxinokat, ezért kedvezően befolyásolja az önszabályozó folyamatokat és védi a papagáj szervezetét a fertőzésektől. Természetes élőhelyükön a papagájok csapatostól levonulnak a tengerpartra, és elkezdik eszegetni a kisodródott héjakat. A szervezetük tudja, hogy erre mikor van szükség, ezért a Nestor szerves kálcium az év egészében adható a madaraknak, nem fogják túladagolni maguknak.
Összetevők:
korall-kalcium

Analitikai összetevők:
Kálcium-karbonát

A kalcium az egyik leggyakrabban előforduló ásványi anyag az élőlények szervezetében. A kalcium elsősorban a csontok erősségének és sűrűségének biztosításában játszik fontos szerepet, valamint számos olyan fiziológiai folyamatban, mint például a véralvadás vagy az izmok működése.

A papagájok számára a természetben számtalan kalciumforrás létezik. Sokszor látni őket vízpartokon csipegetni, ahol korallokat vagy kagylókat gyűjtögetnek. Az óriások, mint például az arák felcsimpaszkodnak a löszfalakra, és annak agyagszerű anyagát eszik. De mi a helyzet a fogságban tartott madarakkal, akiknek ilyen lehetőségeik nincsenek?

Számukra a gazdi feladat a megfelelő kalciumpótlás biztosítása, hogy a madár csontjai, körmei és csőre is egészséges lehessen. A kalcium mellett lényeges még a napfény is, a D-vitamin a kalcium feldolgozásának elengedhetetlen eleme. Ezért vagy kalitkástól ki kell tenni a papagájt a napra néhány órára, vagy teljes spektrumú UV-lámpa fényével kell biztosítani számára a D-vitamint.

A nem megfelelő mennyiségű kalciumbevitel, vagy a D-vitamin hiánya miatt bekövetkező rossz felszívódás, vagy akár a tojásrakás miatti túlzott kalciumvesztés is mind hiányállapotot okozhatnak. A gyenge csontozatból adódó problémákat felesleges is ecsetelni.

A Nestor Coral Calcium szerves kalcium tökéletes megoldást kínál ezekre a problémákra. Időnként a papagájok eledelébe kell keverni belőle egy adagot, amikor friss ételt adunk nekik, ezzel megelőzhető a kalciumhiány kialakulása.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >