Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Fürtös köles 80 gr

Fürtös köles 80 gr
Házhoz szállítás (1200 Ft)

PickPackPont átvétel (1400 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 4

A fürtös kölest az összes papagáj kivétel nélkül imádja, a kicsiktől a legnagyobbakig. Etetése szórakoztató jellegének csak a fantázia szab határt, mert alakjának köszönhetően a kalitka, röpde tetszőleges részére fellógatható-akasztható, vagy csipesszel feltehető, így a táplálkozás a papagájnak szórakozás is egyben.

Hasonló termékek

Fürtös köles 70-90 gramm, díszmadarak részére. Javasolt adagolás étvágy szerint. Hasmenéssel küzdő kistestű papagájok részére diétás takarmányként is adható.
Félénk papagájok nevelésének ideális eszköze: ha a madár egy új játék vagy berendezési tárgy látványától megrémül, rá kell akasztani a félelem tárgyára 1-2 szál fürtös kölest. Ez egy igazi papagájmágnes, így az eredmény nem marad el, a madár meg fog barátkozni a félelmet keltő tárggyal, csak hogy a fürtös kölest elérje. Nettó töltőtömeg min 70 gr.
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Papagájok kalitkájában igen gyakori látvány a fentre fellógatott, ülőfákra gumizott vagy a ketrec oldalába beakasztott fürtös köles. Nagyon kellene keresgélni, hogy olyan, kicsi vagy közepes testű papagájt sikerüljön találni, amelyik nem imádja a fürtös kölest. Ilyen ugyanis szinte egyáltalán nem létezik, mind odáig vannak ezért ez értékes és egyben szórakoztató eleségért.

Azt gondolhatnánk, hogy a köles az köles, teljesen mindegy, hogy fürtökben lóg-e, vagy magkeverékben kerül az etetőbe. Ez viszont tévedés. A fürtös köles titka, hogy nagyon hasonlít az állaga-formátuma ahhoz, amivel a papagájok a természetben is találkoznak. Nem nehéz belátni, hogy a vadonban senki nem teszi eléjük a magkeveréket, és bár ez a módszer kényelmes, vérükben, génjeikben mégis ott él az igény, hogy egy száras növényről, lógva-függeszkedve szedjék le maguknak a magokat. Ez a fürtös köles titka.

Az áruházunkban kapható fürtös köles egy kiváló minőségű, természetes takarmány, mely bátran etethető például hullámos papagájjal, verébpapagájjal, kecskepapagájjal és nimfa papagájokkal is. Fajokon átívelő kedvenc ez.

A hely és a madarak számának függvényében a fürtös kölest csokorban is fel lehet használni: több növény szárát madzaggal összekötjük, és így akasszuk fel a kalitkába vagy lógatjuk a ketrec oldalára. Ezzel egy kisebbfajta bokor képződik belőle, így a papagájok méginkább újraélhetik a természetbeli életérzést. Ezt egész biztos nagyon fogják szereti, aki csak teheti, próbálja ki ezt a módszert.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >