Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Yoyo fürtös köles 10 darabos

Yoyo fürtös köles 10 darabos
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.8 / 10

A fürtös kölest az összes papagáj kivétel nélkül imádja, a kicsiktől a legnagyobbakig. Etetése szórakoztató jellegének csak a fantázia szab határt, mert alakjának köszönhetően a kalitka, röpde tetszőleges részére fellógatható-akasztható, vagy csipesszel feltehető, így a táplálkozás a papagájnak szórakozás is egyben.

Hasonló termékek

Fürtös köles 10 darabos kiszerelés, 100 gramm, díszmadarak részére. Javasolt adagolás étvágy szerint. Hasmenéssel küzdő kistestű papagájok részére diétás takarmányként is adható.
Félénk papagájok nevelésének ideális eszköze: ha a madár egy új játék vagy berendezési tárgy látványától megrémül, rá kell akasztani a félelem tárgyára 1-2 szál fürtös kölest. Ez egy igazi papagájmágnes, így az eredmény nem marad el, a madár meg fog barátkozni a félelmet keltő tárggyal, csak hogy a fürtös kölest elérje. Nettó töltőtömeg min 100 gr.
Száraz, hűvös helyen tartandó.

Papagájok kalitkájában igen gyakori látvány a fentre fellógatott, ülőfákra gumizott vagy a ketrec oldalába beakasztott fürtös köles. Nagyon kellene keresgélni, hogy olyan, kicsi vagy közepes testű papagájt sikerüljön találni, amelyik nem imádja a fürtös kölest. Ilyen ugyanis szinte egyáltalán nem létezik, mind odáig vannak ezért ez értékes és egyben szórakoztató eleségért.

Azt gondolhatnánk, hogy a köles az köles, teljesen mindegy, hogy fürtökben lóg-e, vagy magkeverékben kerül az etetőbe. Ez viszont tévedés. A fürtös köles titka, hogy nagyon hasonlít az állaga-formátuma ahhoz, amivel a papagájok a természetben is találkoznak. Nem nehéz belátni, hogy a vadonban senki nem teszi eléjük a magkeveréket, és bár ez a módszer kényelmes, vérükben, génjeikben mégis ott él az igény, hogy egy száras növényről, lógva-függeszkedve szedjék le maguknak a magokat. Ez a fürtös köles titka.

Az áruházunkban kapható fürtös köles egy kiváló minőségű, természetes takarmány, mely bátran etethető például hullámos papagájjal, verébpapagájjal, kecskepapagájjal és nimfa papagájokkal is. Fajokon átívelő kedvenc ez.

A hely és a madarak számának függvényében a fürtös kölest csokorban is fel lehet használni: több növény szárát madzaggal összekötjük, és így akasszuk fel a kalitkába vagy lógatjuk a ketrec oldalára. Ezzel egy kisebbfajta bokor képződik belőle, így a papagájok méginkább újraélhetik a természetbeli életérzést. Ezt egész biztos nagyon fogják szereti, aki csak teheti, próbálja ki ezt a módszert.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >