Navigáció: Termék Kosár Megrendelés Fizetés

Gyümölcsös rúd papagájoknak, ananász + diófélék, 140g, 2 darab

Gyümölcsös rúd papagájoknak, ananász + diófélék, 140g, 2 darab
Házhoz szállítás (2100 Ft)

PickPackPont átvétel (1600 Ft)

Szállítási idő: 2 munkanap

PayPal fizetés
Bankkártyás fizetés

Értékeld! 
Értékelés: 4.5 / 2

Egyszerű takarmány vagy akár jutalomfalat a tanításhoz - a Gyümölcsös rúd papagájoknak ananász + diófélék egy igazi édes csemege, mey mindkét célra tökéletesen megfelel. A keményre sütött finomságokkal sokáig elküzdenek a madarak, segítségével mozgássá válik a táplálkozás, így az unalmat is sikerül elkerülni.

Hasonló termékek

Adagolás: a csemegének a papagáj napi étrendjének legfeljebb 25%-át kell fedeznie. Emellett biztosíts korlátlan hozzáférést az ivóvízhez.
Összetevők: magvak (28.7% hámozott napraforgómag, 1.5% tökmag), gabonafélék, diófélék (2% földimogyoró, 1.5% kesudió), gyümölcsök (1.5% ananász). Színezékektől, tartósítószerektől és aromáktól mentes.
Kizárólag természetes anyagokból, kiváló összetevőkből, 3 különféle fokozaton keményre sütve - hamar igazi papagáj-kedvenc lesz belőle, elég egyszer megkóstoltatni a madárral, hogy megszeresse.

Gyümölcsös rúd papagájoknak ananász + diófélék, 140 gramm, 2 darab egy csomagban. Ez a rágórúd különösen ajánlott kecske, nimfa, nap illetve jákó papagájok számára, de a náluk nagyobbak is szívesen megküzdenek vele. Nemcsak nagyszerű, egészséges táplálék, hanem sok elfoglaltságot nyújtó feladat is egyben. A természetes körülmények közötti táplálékszerzésre hasonlítva a finomságok keresésére és szedésére ösztönzi a papagájt.

A sült rudak, melyeket ananász és diófélék, például mogyoró és kesudió segítségével turbóztunk fel, a szórakozás biztosításával segítenek felszabadítani a mindennapjaikat zárt térben töltő madaraink fölös energiáját. Ráadásul a fa tartórúd miatt ez a takarmány aktívan hozzájárul a karmok és a csőr kopásához is. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó, hagyományos sütőipari technológián alapuló termék melyet több különböző fokozatban, több lépcsőben sütöttek ki, ennek köszönheti különleges szilárdságát.

A papagájok a természetben rengeteget rágnak és csócsálnak. Ezt a jellemvonásukat és az erre való igényüket fogságban tartva is megőrizték, ezért célszerű valami olyan dolgot rágatni velük, amit kifejezetten erre szánunk.

A papagájt a legsikeresebben a rágni való ízével, állagával és kialakításával lehet a megfelelő célra rászoktatni, erre kiválóan megfelelő a gyümölcsös sült rágórúd. A gyümölcsöt ananászt és dióféléket is tartalmazó rudat egyszerűen fel kell lógatni a madár élőhelyére egy jól elérhető helyre és onnantól nagyon hamar meg fogja szeretni.

A vásárlás módja

A Tollas Barát Webáruházban vendégként is vásárolhatsz. Regisztrált fiókkal a vásárlás folyamata gyorsabb, a megvásárolt termékek nyomonkövetése, újboli megrendelése egyszerűbb.
További információk >

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával az OTP Simple Pay-rendszerén keresztül, de rendelésed ellenértékét banki átutalással, az általunk kiállított díjbekérő segítségével is kiegyenlítheted.
További információk >

Átváteli módok

Futárszolgálat házhoz viszi a megvásárolt termékeket, vagy átveheted őket a hozzád legközelebb eső Pick Pack Pont-on is.
További információk >